Szerintetek is nagyon szép ez a lány?
2012. ápr. 9. 12:13
11/22 anonim válasza:
fuuuj baz.dmeg ez meg ki a RÁK????
ha ingyen adnák akkor se kéne!!!
12/22 anonim válasza:
Nem csúnya. Csak minden bizonnyal ribanc, így szóba sem állnék vele.
13/22 anonim válasza:
Szépnek nem mondanám, de nem is csúnya, csak az a frizura meg az a kilónyi smink eléggé ront az összképen.
14/22 anonim válasza:
bocsi, de nekem egyáltalán nem tetszik. :s
15/22 anonim válasza:
Nekem kinézetre abszolút átlagos tipikus mai tini köszön vissza
16/22 anonim válasza:
Azért a kérdés alapján azt hittem, legalább az átlag szintet megüti.
Komolyan mondom, a seggem szebb, mint ez a genetikai hulladék...
17/22 A kérdező kommentje:
De miért olyan csúnya nektek? Oké, valakinek nem tetszik, de szerintem távolról sem ocsmány vagy genetikai hulladék.
2012. ápr. 9. 13:43
18/22 anonim válasza:
én szerintem elsétálnék mellette az utcán és vissza sem fordulnék.és nem azért mert sokkal jobb csajoknál van esélyem.ez az amit nem lehet megmondani hogy miért nem,csak egyszerűen nekem NEM tetszik egyáltalán!
19/22 anonim válasza:
Szerintem ijesztő a mosolya, de ettől függetlenül olyan tipikus szép arca van. Bár kíváncsi vagyok, smink nélkül milyen.
20/22 anonim válasza:
asszem meglepődnél.reggel megint be kéne mutatkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!