Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14/L vagyok és 75/B a mellem....

14/L vagyok és 75/B a mellem. Vajon sokat fog még nőni? Nem igazán akarok nagyon nagy melleket.

Figyelt kérdés
Én mindig is közepes,formás mellet képzeltem el magamnak...Ugye ez genetikától is függ,anyumnak kicsi melle van,anyai mamámnak nagy volt(de ő alapból kövérkés volt.) és apai mamának is nagyon kicsi volt.
2009. jún. 17. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
azt hiszem nekem is pontosan ennyi és ennyi éves is vagyok :D amúgy 21 éves korig nő :] vagyis kellene
2009. jún. 17. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:

de hát anno két éve(12éves voltam) olyan gáz volt h balcsi parton ott ültem elől deszka hátul lécként kb....most meg már ekkora,és ha 21éves korig nő,akkor még nagy is lehet..:S

köszi a választ.

puszi

2009. jún. 17. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

hát van előnye és hártánya is:D

előnye h a pasik nem fognak veled bunkózni..

hártánya hogy ha fiuval beszélgecc nem biztos h a szemedbe fog néznii :D

áj ez csak vicc volt :D:D

2009. jún. 17. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Honnan a fenéből tudja bárki is, hogy fog-e még nőni a melled?Fogadd el úgy magad ahogy vagy, vagy amilyen leszel...
2009. jún. 17. 22:20
 5/7 A kérdező kommentje:

azért amit te írtál,2. válaszoló remélem nem úgy lesz:D

köszi neked is,hogy írtál!:)

Utolsó:

Elfogadom magam,de tudod,van akinek az a baja,hogy kicsi a melle van akinek az,hogy nagy.Pedig nem akar nagyon nagyot.

2009. jún. 18. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki!! :)) Én nagyon irigyellek... Később szerintem már Te is örülni fogsz neki! Én 22 éves vagyok, de kb.10 éves koromban megállt a növekedésben, úgyhogy 70/A melltartót hordok, de csak dísznek! :(

Úgyhogy tényleg örülj neki, és legyél büszke rá!

2009. jún. 18. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:

22:20

Én nem akarlak bántani megbántani sem szeretnélek :)

Csak nem értem miért másoktól kérdezed, hogy nő e még a melled, mert erre nem igazán fognak tudni választadni:D Mellesleg nekem kicsi a mellem és elfogadom ha nőni fog vagy, ha pici marad.Mert mind a kettőben van valami jó is meg rossz is ^^ A súlyódtól is függ mekkora a melled.Pl. ha elkezdesz hízni lehet azért tűnik úgy mintha nőne, vagy ha fogsz egy picit összemegy mert ledolgozod a fölös zsírokat(És mint tudjuk a mell tömör zsírból áll).

2009. jún. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!