14/L vagyok és 75/B a mellem. Vajon sokat fog még nőni? Nem igazán akarok nagyon nagy melleket.
de hát anno két éve(12éves voltam) olyan gáz volt h balcsi parton ott ültem elől deszka hátul lécként kb....most meg már ekkora,és ha 21éves korig nő,akkor még nagy is lehet..:S
köszi a választ.
puszi
hát van előnye és hártánya is:D
előnye h a pasik nem fognak veled bunkózni..
hártánya hogy ha fiuval beszélgecc nem biztos h a szemedbe fog néznii :D
áj ez csak vicc volt :D:D
azért amit te írtál,2. válaszoló remélem nem úgy lesz:D
köszi neked is,hogy írtál!:)
Utolsó:
Elfogadom magam,de tudod,van akinek az a baja,hogy kicsi a melle van akinek az,hogy nagy.Pedig nem akar nagyon nagyot.
Örülj neki!! :)) Én nagyon irigyellek... Később szerintem már Te is örülni fogsz neki! Én 22 éves vagyok, de kb.10 éves koromban megállt a növekedésben, úgyhogy 70/A melltartót hordok, de csak dísznek! :(
Úgyhogy tényleg örülj neki, és legyél büszke rá!
22:20
Én nem akarlak bántani megbántani sem szeretnélek :)
Csak nem értem miért másoktól kérdezed, hogy nő e még a melled, mert erre nem igazán fognak tudni választadni:D Mellesleg nekem kicsi a mellem és elfogadom ha nőni fog vagy, ha pici marad.Mert mind a kettőben van valami jó is meg rossz is ^^ A súlyódtól is függ mekkora a melled.Pl. ha elkezdesz hízni lehet azért tűnik úgy mintha nőne, vagy ha fogsz egy picit összemegy mert ledolgozod a fölös zsírokat(És mint tudjuk a mell tömör zsírból áll).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!