Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen árban vannak a The...

Milyen árban vannak a The Body Shop termékek? Drágák?

Figyelt kérdés

például a testvajak:)

neked van valami terméked onnan? ha igen micsoda? és elégedett vagy vele?

2012. ápr. 8. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Drágák. Nekem van sok, én nagyon szeretem, és szívesen áldozok rájuk ennyi pénzt. Embere válogatja, hogy drága-e vagy sem. Én sokakat hallok panaszkodni, hogy nem engedhetik meg maguknak, nekem meg azokhoz a kozmetikumokhoz képest amiket amúgy használok még olcsónak is számítanak. Nem sorolom fel, de rengeteg terméküket használom, vagy legalábbis próbáltam.
2012. ápr. 8. 22:27
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ:)ez jó hír,hogy legalább jók:P

esetleg tudnál konkrét árakat is mondani?

2012. ápr. 9. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt találhatsz néhány árat viszonyításképp: [link]

De én vettem már testvajat 5000-ért is átszámítva. Euróban nem tudom mennyi volt pontosan, de azt Ausztriában vettem, és csak arra emlékszem, hogy mikor átszámoltam akkor azt még én is soknak tartottam.

2012. ápr. 9. 18:41
 4/7 A kérdező kommentje:

azta:D:D:D hát ez több mint amire számítottam:P

mégegyszer köszi:)

2012. ápr. 11. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A minőséget meg kell fizetni... :) De ha olcsó testvajat keresel próbáld ki az Alverde makadámdiós testvaját. 899 forint és még natúr is, holott a BS-nak vannak elég csúnya összetevői.
2012. ápr. 11. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Drágák, de nagyon jók !
2013. márc. 27. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Shea vajas testvajam és kendermagolajos kézkrémem van a Body Shop-ból. Kb egy hete használom őket, és teljes mértékben meg vagyok velük elégedve. A kézkrém nagyon szépen hozza rendbe az ekcémától hámló, kisebesedett, kirepedt, vízhólyagos kezemet, nagyon jó minőségű termékek. Magyar pénztárcához viszonyítva drága, de a testvajak nagyon sokáig megmaradnak :)
2014. ápr. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!