Szerinted melyik a legszebb szemszín?
Sokan a kéket meg a zöldet mondják de ezek ritkák is, főleg a zöld.
Van olyan akinek a barna szemszín tetszik?
Nem mondhatom azt, hogy a kék és a zöld szem nem szép, mert rögtön lepontoz az összes, akinek ilyen szeme van, de ettől függetlenül nekem egyik sem tetszik.
A kék azért nem, mert nagyon elcsépelt, egy csomó embernek nem áll jól és alapjában véve a kék nem szép szín.
A zöldet azért nem szeretem, mert nagyon ritka a tiszta zöld szem, néha van benne sárgás beütés és olyan hatást ad, mintha beteg lenne.
Nekem leginkább a sötétbarna/barna szem az, ami a leggyönyörűbb. Ha belenézel, megfog és a barna szeműeknek mindig van benne a sötét háttérnek köszönhetően olyan kis huncut csillogás.
Tényleg van valami a barna szemben, ami megfog :D és árad belőle a melegség, szerintem alapjában véve a barna szemű emberek szebbek (most tényleg nagyon általánosságban mondtam) és kedvesebbnek tűnnek.
Ennek ellenére nekem magában mégis a kék szemek a legszebbek, és nagyon sajnálom, amiért barna szemmel születtem, annak ellenére, hogy amúgy az alakja szép és a szempilláim is hosszúak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!