Ketté áll a fülem! Nem nagyon de elég zavaró. Hogy tudnék rajta változtatni plasztikán kívül persze?
esetleg ha megyek el otthonról beragaszthatom szerintetek?!
Hülyeségekkel hagyjatok légyszy :)
de nekem kicsit nagyon!:S
személy szerint itthon nem igazán zavar, csak ha társaságba megyek. A hajam ögül kikandikál meg ilyenek.:S ha elmegyek és előtte pillanatragasztót teszek mögé, szerintetek úgy jó?:S
Én is úgy csináltam, de később kisebesedett a fülem. Fiú vagy, vagy lány? Feltehetsz egy divatos fejpántot, amit ráhúzol a füledre és már kész is.
Én megműttettem, és nem bántam meg. Azóta mindkét fülem jól áll.
sziasztok!
kérdésemet nagy részt az "ear" nevű felhasználóhoz intézném, de megköszönnék minden egyégg hozzászólást is! :)
tehát az én problémám szintén ugyan ez, majd az akkori munkámból kifolyólag adódott,hogy összefogott hajjal kellett dolgoznom(felszolgáló,kb. 3hónap...).
És mivel szégyenltem a füleimet, így leragasztottam(viszont nem pillanat,hanem műköröm ragasztóval).
Olvastam,hogy te is ragasztóztad a füleidet. A kérdésem a következő: mennyi ideig, pontosan milyet használtál????
És hogy szerintetek van-e arra esély,hogy a ragasztó felszívódik és károsítja esetleg az agyat??
most már bánom,hogy valaha is használtam ezt a sz**t,ugyanis lehetséges,hogy ezért szédülök a mai napig időnként és fura közértetem, mivel a ragasztó esetlegesen nem ürült ki a szervezetemből,sőt..!? :(
megköszönném a válaszokat,mert eléggé elvagyok keseredve,viszont orvosnak mit mondjanék??körbe röhögne...
Semmiképpen nem javaslom a leragasztást, mert ezek károsítják (irritálják) a bőrt, és lehet, hogy fel is szívódhatnak. Nekem a bőrirritáción kívül nem volt más bajom, de egy idő után abbahagytam, mert féltem, hogy valami nagyobb baj lesz belőle. Aztán a bőröm meg is gyógyult.
Kozmetikailag van egy megoldás, de azt hiszem, Magyarországon még nem forgalmazzák: az Otostick. A neten találhatsz róla videót is. Ehhez is kell "ragasztó",de abszolút bőrbarát, tehát semmi veszélye nincs. Viszont nem ad végleges megoldást.
YouTube-on írd be: "otostick".
Vagy: www.otostick.com
A másik az AuriClip, ami a bemutató videó alapján hatásos, de nem tudom, valóban az-e. Ennek is van nyoma a neten: sorribesonline.com, illetve a YouTube-on a Jay1019 csatornán videó.
Teljes és végleges megoldást viszont csak a fülplasztika biztosít. A dokinak meg nem kell mondani semmit. :D Ha bármilyen kérdésed/kérdésetek van, várom az üzeneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!