Ez jó? Lent bővebben.
A belső combom 58 cm, a térdem 38 cm, csípőm 90cm, derekam 70cm, lábam 38-39,súlyom 61kg, mellem 75/A, és 162 cm vagyok.
Kérlek segítsetek!!
13 éves lány
nem tudom mi jó,mi nem:S
DE én ilyen vagyok:
comb:52cm
térdem:nekem is 38cm
csípőm:85cm
derekam:69cm
lábam 38körül van nekem is
súlyom:52,7kg
magasság:159cm
mellem:75/B (vagy 80/C,mindkét méretű melltartóm van.)
De sajnos nagy a hasam,bár az adatok nem rosszak szerintem:D
Szerintem a tieid is jók!:P
14/L
Nagyon is jó mindkettőtöké!:)
17/L
1.vagyok:D
hááááát,nem nagyon szoktam rendszeresen mozogni.Heti 3x tesi óra,amin totál megdolgoztattak:-)
Meg otthon,szoktam tornázni combra leginkább ezeket:
-oldalra fekszek,a felső lábamat emelgetem fel-le.Így kezdtem 15x-20x-25x-30x fokozatosan növeltem.Majd a másik oldalamon is ugyanannyiszor.
-háton fekszek és felemelem a lábaimat,terpesz,vissza egybe és lassan le a földre.Ezt is így fokozatosan.
Mellette figyelek az étkezésemre is:)
Egyébként a futás is nagyon jó,és boldogsághormont is termel:) Én most próbálom rászoktatni magamat a futásra,nem nagyon szeretem.
puszi^^
Nekem a combom :56 cm
térdem :38
csipőm :78
derekam:66
lábam :39
súlyom :58 körül mozog
mellem : 70/a
magasságom: 164CM
korom : 12 múltam.
én is kiváncsi lennék az én adataim jók-e :D
én szivesen fogynék egy 10 kilot. A barátnőim azt mondják csinos vagyok. Joh nincs rossz alakom de akkor is zavar a pici uszogumim meg a popsimon meg a belső combomon az a rohadt narancsbőr :/
Köszi a választ!
:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!