Nekem mindig az a véleményem, hogy ha valamit ingyen, vagy kevéske pénzért kapsz, és AZÉRT MENTÉL ODA, akkor illik kifizetni a teljes összeget. Vagyis étteremben ha adnak neked egy ingyen tortát, akkor ne kétszázforintozzál, ugyanígy kozmetikusnál nem tudom, ott mennyi egy alapkezelés, mondjuk 4000, és te a feléért vagy ott, akkor illik minimum egy 1000-t hozzárakni. Most lehet hőbörögni, de ez egy elég bensőséges dolog, hogy a te makeszodat valaki cseszteti. Ha meg nem engedheted meg magadnak, akkor nyomkodj otthon.
2012. ápr. 6. 15:26
4/6 anonim válasza:
Nem. Ha elégedett lennék, akkor mondanám, hogy majd jövök ismét, és újságolom a barátnőimnek, hogy milyen jó ez a hely, gondolom úgyis ez a célja az akcióknak. Ha ajándékot adnak, akkor elfogadom.
2012. ápr. 6. 15:32
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Alapvetően szoktam adni fodrásznál,kozmetikusnál borravalót,illetve inkább kerekítek,persze csak ha elfogadják.Most azért vetődött fel bennem a dolog,mert miután előre befizettem az adott szolgáltatás árát,a visszaigazoló e-mailben felhívták a figyelmem,hogy az akciós ár a borravalót nem tartalmazza,és azt a teljes összegre,nem pedig az általam fizetett összegre illik adni.
Nekem ebben a formában ez fura,a borravalót önként adom,és nem szeretem,ha elvárják.
2012. ápr. 6. 16:02
6/6 anonim válasza:
Én voltam a #3 válaszoló.
Na, így, ebben a formában viszont kifejezetten visszataszító, sőt kerülendő a hely. A borravaló adható. Ahol ez elvárt, oda nem megyek többet. Ahol beleszámolják, attól hányok, és ha egyszer találok valami szabályt, ami véd engem, mint fogyasztót az ilyen "áremeléstől" akkor jelenteni fogom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!