Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik szebb a derékig érő...

Hkhjklélé kérdése:

Melyik szebb a derékig érő haj vagy a fél hosszú?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem mind2 nagyon de nagyon tud tetszeni, én nem tudok választani, inkább attol függ hogy kinek melyik áll jobban. Bár azzal egyezek hogy akármilyen is, legyen ápolt :D

Linkelek pár képet hajakrol, ami nekem nagyon tetszik :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 7. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:
21:57 tudod van egy olyan dolog, hogy: frizura. Megcsinálod és máris nem csak lóg a haj. A hosszú hajból sokkal többféle frizurát lehet csinálni.
2012. ápr. 7. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: persze, de szerintem egy hosszú hajjal akármit csinálnak, az csak úgy lóg... Lehet akármilyen ápolt, bennem slampos hatást kelt.
2012. ápr. 7. 20:13
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nézz meg egy-két videót a neten a frizurákról. Királynői hajkoronákat lehet varázsolni. Úgy hogy akár még a nyakadat sem érinti és mégis látszik, hogy milyen hosszú. Ezt egy rövid hajjal nem lehet. Én nem vagyok ellene egyik hajnak sem de a következtetésed teljesen logikátlan és inkább a rövid hajra illik. Mármint, hogy mivel az rövid, így nem sok frizurát lehet belőle csinálni, így szinte "csak" lóg.
2012. ápr. 7. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy rövidebb haj kiengedve is életteli, de ez egy hosszúról nem elmondható szerintem. Hadd legyen már véleményem... :)
2012. ápr. 8. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:
A Legszebb haj amelyik térdig ér! Meg a derékig érő is, nekem már hosszabb mint derékig érő valamivel és szőkésbarna nagyon dús göndör
2013. jún. 16. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!