Csak én látom teljesen átlagosnak ezt a szépségkirálynők királynőjét? :O
Figyelt kérdés
az elején van.... szerintem tök átlagos ...csak én látom igy ? Nemtudom én naponta látok ennél szebb nőket...fura
2012. ápr. 5. 18:08
11/19 anonim válasza:
kifejezetten csúnya szerintem, agresszív az arca, a szeméből meg egy csepp értelem sem sugárzik
12/19 anonim válasza:
Tényleg nem egy nagy szám, szépnek nem nevezném. Az alakja mondjuk jó, de hogy a fejével mit van olyan nagyra....
13/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, az alakja is csak azért jó szerintem mert nagy melle van, de amugy nem egy nagy szám...formátlan lábak stb :/...
a feje meg aztán...hát
De egyébként igaz, hogy szépségversenyeken az ilyen semmitmondó csajok nyernek...Bár az igazán szépek elsem indulnak mivel nekik nem kell megerősités hogy tudják hogy szépek...nameg akik nagyon szépek azok általában szerények...
2012. ápr. 6. 12:22
16/19 anonim válasza:
Az arca teljesen átlagos. A szeme sminkelve elég szép.
17/19 anonim válasza:
jó csúnya nem is értem h lett szépségkirálynő voltak tőle 1000x szebbek is (de ez csak az én véleményem) :D
18/19 A kérdező kommentje:
Nem...ez az ÉN véleményem is :D
2012. ápr. 8. 15:08
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem nagy szám. Jó a sminkje, ennyi.
Az egyik képen úgy néz ki, mint egy egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!