Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egész életemben azt hallgattam...

Egész életemben azt hallgattam, hogy milyen nagy az orrom mit csináljak, hogy ne figyeljek az ilyen parasztokra?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy, bár nekem nem tettek még rá panaszt. De én nagyon utálom... amúgy egész szép lennék, csak az orrommal van baj.:S Én mióta vágattam frufrut, kevésbé feltűnő, hogy nagy, görbe az orrom, ezért az önbizalmam is nőt.

Szerintem ne foglalkozz velük, nem mindeggy, mit gondolnak??? Ha csak az orroddal van problémád, attól még lehetsz szép és jó. Mindenkiben van hiba. Ne legyen szar kedved egy-két ilyen paraszttól.

16/L

2009. jún. 16. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is picit nagyobb a kelleténél, lány létemre. Bár ez a legzavaróbb "magamban", kénytelen vagyok elfogadni. Ugy vagyok vele, ez legyen a legnagyobb szépséghibám, ha már választani kell, egyébként rendben vagyok összességében :)
2009. jún. 16. 19:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást és plasztikai műtétek pedig semmiképpen nem fogok csinálni fogadjanak el amilyen vagyok mert az vagyok aki:)

17/F

2009. jún. 16. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem tök édi orrom lenne, de egy kisit nagyobb a csontom itt és egy minit kiáll. Rohadtul idegesít :D de hát ez van...Föl kell fogni...SZEXEPILKÉNT ;)
2009. jún. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!