Lányok! Olyanoktól kérdezném, akik jelentős mennyiséget vágattak a hajukból. Mit csináltál a levágott hajjal?
Figyelt kérdés
Eltetted emlékbe, vagy hagytad a fodrásznál, vagy eladtad? Mennyit vágattál le?2012. ápr. 4. 14:35
4/11 anonim válasza:
Nekem fogta a fodrász és eltette..gondolom eladta, de engem nem kérdezett meg...
5/11 A kérdező kommentje:
Milyen hosszú volt?
2012. ápr. 4. 18:57
6/11 anonim válasza:
45 centit vágtak le, szépen be van fonva, elrakva.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. ápr. 6. 14:08
8/11 anonim válasza:
nekem a fenekemig leért és egészen a vállamig levágattam.:)
bevolt fonva és úgy egy az egyben levágta a fonatot(amit eltettem emlékbe) aztán kibontotta a többi részét ami még megmaradt a fejemen és megigazította a hajam..: :DDDDD
9/11 anonim válasza:
Az első ilyen nagy hajvágásomat eltettem emlékbe, általában csípőig szokott érni mikor rámjön a dolog, hogy na vágjunk akkor rövidre. A többinél otthagytam.
10/11 anonim válasza:
derékig ért és váll fölé érőre vágattam. nem is volt már szép a vége, úgyhogy otthagytam, eszembe sem jutott eltenni. változásért mentem oda, nem fogok ragaszkodni egy adag hajhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!