31/36 anonim válasza:
1. nem vagy szép
2. a kérdésből is már úgy tűnt, hogy valami nagyképű: "SZÉP lány vagyok?"
3. ha már valaki elmúlt 18, nem azt írja magáról hogy lány, hanem hogy nő..
4. nem néz ki annyinak se a kérdező, max 14.
32/36 anonim válasza:
14:41 miről beszélsz? Csak feltett egy kérdést! Nagyon ügyes vagy hogy ebből leszűröd a személyiségét!
33/36 anonim válasza:
hát nem tom, én már 25 vagyok d e nem mondom magamra azt hogy nő.az olyan öreges...
34/36 anonim válasza:
Egész alakos képet is feltehettél volna, no mindegy.
A lényeg, legalábbis szerintem, felejsd el a szemüveget, próbálkozz lencsével. Fogyjál le legalább 8 kilót, de nem úgy hogy nem eszel, menj sportolni, és figyelj arra, hogy mit eszel!
Sok szerencsét a későbbiekben!
Majd rakj fel képet, hogy, hogy sikerült a változás, ha a változás mellett döntesz.
18l
35/36 anonim válasza:
háháháááá 4. szakadok még mindig pedig majd félórája olvastam XD
36/36 anonim válasza:
Úgy nézel ki mint egy 13 éves aki úgy akar kinézni mint egy nagymama.Nagyon ajánlom a gyors, teljes stílusváltást mert nagyon-nagyon csúnya vagy...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!