Végzett műkörömépítő levegős körmöket készít?
Kedves kérdező!
Sajnos nem tudok építő jellegű választ adni mivel nem vagyok műkörmös, sőt még műkörmöm se volt sose. Viszont elképzelhetőnek tartom, mivel egy ismerősömnek egy frissen végzett körmös csinálta a körmét, és hát olyat kb én is tudnék csináli. Olyan lett.
Valószínűleg még gyakorlatlan. Nehéz jó körmöst találni, én mikor kerestem, onnan szűrtem le, hogy jó akihez megyek, hogy mennyit kellett várni a szabad időpontra. :)
Van egy másik kategória, aki jó nagyon, de irtó drága, őket meg sajnos a pénztárcám miatt nem kerestem sosem.
Hát sok végzett körmösnek ez évek múlva is problémája, hogy nem tud normális körmöket építeni. Evvan, jobbat kell keresni.
Nem mellesleg, nem mindig a körmös a hibás, még akkor sem, ha eddig okés volt, ugyanis a szervezetben lehetnek változások, amiről nem is biztos, hogy tud az ember, ami okozhat levegősödést. Pl fogamzásgátló tabletta váltása, munkahelyi stressz, bármilyen gyulladás a szervezetben, hormonális problémák, stb.. van jópár ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!