Vannak itt masszőr/masszőz nők? Hogy tudtatok ráállni erre a melóra?
Figyelt kérdés
Minden masszázs munkánál, amit látok, teljes testre értendő a masszázs, hogy a francba lehet ezt elvállalni és mindenfajta ódzkodás nélkül belemenni egy ilyen munkába? Oké, keres az ember 4-500 ezret, de ettől még nem lesz nagyobb kedvem idegen pasasok seg*ét vagy f*rkát masszírozni úgy, hogy arra megy ki a játék, hogy el is menjen.. Ez nem masszázs szerintem, csak a k*rválkos egy fátyolosabb ága. Jó, ahhoz sincs kedvem, hogy 80 ezerért gyógymasszőrként masszírozzak beteg embereket. De nincs ennek valami normális módja, hogy jól keres vele az ember, de nem kell túlmenni egy határon?2012. ápr. 2. 11:18
1/8 anonim válasza:
A masszőr nem tapogatja sem senki seg*ét, sem senki fa*kát. Egy nő ha már pénzért fa*kat fog, akkor simán kur*a. A kur*a meg undorító meló, és feltehetőleg undorító lelkű emberek is veszik igénybe. Normális érzésvilágú férfinek eszébe sem jut pénzért megalázni valakit, a prostituáltak meg a lelküket, és az emberségüket, az önbecsülésüket váltják fillérekre. A gyógymasszőröket meg légy szíves ne bántsd, mert amikor nem tudtam két napig normálisan felegyenesedni, félóra után helyrerakta a hátam.
2/8 anonim válasza:
Amire te gondolhatsz az a tantra masszázs, vagy erotikus masszázs. Normális masszőr egy vékony fürdőlepedőn át masszírozza a feneket pl.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem bántottam a gyógymasszőröket, nincs velük semmi gondom és tisztelem a munkájukat. Én is segíteni szeretnék más embereken, de úgy, hogy közben normális fizetést kapok. A frissítő svédmasszázs alatt is ilyen erotikus jellegű masszázst értettek (felhívtak). Rengeteg masszázsos álláshirdetés van, mind 300-500 e között, és bármelyikre jelentkeztem (ami teljesen átlagosnak volt leírva), mindnél kiderült, hogy kicsit több egy átlagos masszázsnál a meló..
2012. ápr. 2. 16:39
4/8 anonim válasza:
Svéd masszázzsal semmire sem fogsz menni. Az egy olyan végzettség amit minden évben lányok ezreire tukmálnak rá.
5/8 anonim válasza:
13:47, furcsa elképzeléseid vannak a normális masszőrökről is meg a masszázsról is.
7/8 anonim válasza:
A gyógymasszőr el tud helyezkedni bármilyen wellness vagy eü. intézményben,és magánvállalkozást is indíthat,fix helyen,vagy házhoz járva.
Az erotikus masszázs mint szolgáltatási ág,meg azért létezik,mert van rá igény,ez van. De össze sem lehet hasonlitani egy gyógymasszázzsal.
Egyébként eüben is létezik csipőkezelés,mint olyan "segg-masszázs" ,és semmi erotika nincs benne.
8/8 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy helyre kell tenni ezt a "teljes testre" fogalmat.Attól függ, milyen környezetben mondod ezt ki. A gyógymasszőrnél ezt azt jelenti, hogy a lábad ujjától, a fejedig mindent átmasszíroz, de erotika nem lesz benne. Ha "amolyan" masszázsszalonba mész be, akkor pedig csak az erotika lesz. Ha jó gyógymasszőr leszel, 80 ezernél többet fogsz keresni, de ahhoz sokat kell tanulni, no meg nem árt némi alázat sem hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!