Van akinek sikerült rábeszélnie a szüleit h tetoválást akar?
én 20. szülinapomkor csináltattam a csuklómra
régebben mondogattam, akkor nagyon ellenezték. "Most" meg fogtam magam, elmentem és megcsináltattam. Egy szót se szóltak, anyu még az EP kártyáját is odaadta, hogy tudjak venni körömvirág-krémet. Azóta van egy a tarkómon is (első csuklón volt), most tervezem a lapockámra, bár azon kiakadt, a vőlegényemnek mondta, hogy meg ne merje engedni :)
szóval szerintem csináltasd meg, mondjuk azért nem mindegy, milyen mintáról van szó meg mekkora.
Mondjuk egy egész hát-tetkó elhiszem, hogy nem tetszene :)
köszi a válaszokat!
csak egy rövid felirat a csuklómra, de még odáig sem jutottunk el, hogy ezt elmondjam nekik.:)
nekem is rövid felirat van (utolsó válaszoló)
esetleg próbáld ki, hogy megcsináltatod hennával, majd a reakciót látva eldöntheted, hogy mehet-e rendesen is!
mit dolgozol?A rendőrségnél nagyon ellenzik pl. fel sem vesznek, ha olyan helyen van
Egyébként szerintem mondd el a véleményed és hogy nagyon szeretnéd.Szerintem megengedik, szurkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!