Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a piercing vagy a...

Szerintetek a piercing vagy a tetoválás fájdalmasabb?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!(:
2012. márc. 30. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
az attól függ melyik testrészről beszélünk. alapvetően inkább a tetoválás.
2012. márc. 30. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a piercing nem fájt mivel érzéstelenítve volt, de a tetkót azért megéreztem rendesen. Szerintem a tetkó mindenhova jobban fáj, mint a piercing.
2012. márc. 30. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:
bokámfölé gondoltam tetoválást,pedig sokan azt mondják hogy a piercing jobban fáj,mert azt átszúrják,a tetkónál meg csak "böködnek".
2012. márc. 30. 19:24
 4/6 anonim válasza:

Szerintem alapvető hogy a tetoválás, legalábbis szerintem..mivel a pc-t érzésteleníteni tudják mielőtt megcsinálják és csak fél perc, de a tetoválás eltarthat több óráig is:) de az is hozzá ad hogy kinek milyen a fájdalom küszöbe ..

Nekem 2x szúrták át a nyelvem meg egyszer a köldököm és meg se éreztem, de a tetoválásomat 3 óráig csinálták,igaz hogy elviselhető volt,de azért néha szorítottam a fogamat,meg kimerít a sokáig egy helyben űlés:D

2012. ápr. 1. 17:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Háátt értem.köszi a választ.(: valahogy majd csak kibírom.:DDDD
2012. ápr. 2. 16:08
 6/6 anonim válasza:
Alapvetően szerintem is a tetoválás fáj jobban. Mondjuk nekem alapból fájdalmasabb volt a tetoválás, mivel a csípőcsontomon van, és kellemetlen érzés volt, amikor azt éreztem, h a csontomat böködi a tű, de a tetoválás több ideig is tartott, a fájdalmat is tovább éreztem.
2012. ápr. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!