Még csak 18 éves vagyok, de a combomon lila kis erecskék vannak. Mitől van ez, illetve hogy lehet megelőzni az újabbak kialakulását?
Ilyenre gondolsz, csak gyengebb formaban? [link]
Ez sepruvena, nem tudsz vele mit tenni.
lehet kenegetni kremekkel, vannak visszer elleni kenocsok, azok elvileg ezekre is jok lennenek, de nekem nem segitettek. A sport is jo, a mozgas, verfrissites, de csodat attol sem kell varni.
Sajnos nekem is ilyen volt mar tinikoromtol, eleinte egy-egy, mar az is idegesitett, de kesobb egyre tobb lett. En egeszsegesen taplalkozom, sportolok rendszeresen, nem vagyok tulsulyos, sot, vekony vagyok. De megis van, genetika.
24 eves koromtol a mai napig (29 leszek) nagyon eldurvult a helyzet, merthogy kozben 2 even at allomunkam volt, egy helyben alltam napi 8-10 orat rovid szunetekkel, ez sokat rontott a helyzeten, majd lett ket gyermekem, a terhesseg alatt meg tovabb fajult a dolog, most mar olyan a labam, hogy konkretan harisnya nelkul csak terdtol lefele mutogatom. Nagyon utalom, mert oszinten: tok jo labaim vannak, vekonyak, de izmosak, hosszuak, formasak, folyamatosan dicserik, de csak addig szepek, amig nem latszanak az erek. Visszerem meg nincs, de ilyen sepruvenam egyre tobb.
Megoldas: en megyek az ersebeszetre kovetkezo osszel, tavaszra rendbeszedik, elvileg tb alapon megcsinaljak. Mar beszeltem orvossal, azt mondta, hogy csodat ne varjak, OK, eltunnek, de mivel nalam hajlam kerdese, igy 1-2 ev es jonnek elo ujak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!