Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit látsz, ha reggel ébredés...

Mit látsz, ha reggel ébredés után belenézel a tükörbe? Milyen gondolatokkal kezded ezután a napodat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 22:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy álmos, kócos, nyűgös fejet, mert megint dolgozni kell menni... :) Már megszoktam, csak arra kell figyelnem, hogy ne felejtsek el fésülködni. De gondolatok még nem nagyon cikáznak az agyamban. :)
2009. jún. 14. 22:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát valami olyasmit, hogy éjszaka miért törli le a ofámról az összes zsírt a hajam? Az arcomról le tudnám mostni fél perc alatt de a hajamról...már megint kifésülöm a hajam, de minek? kimegyek a buszmegállóba, és a legenyhébb szellőtől már úgy néz ki mintha két napja nem fésültem volna ki....

Szóval a reggeli készülődé...és az hogy ezek milyen fölöslegesek...hisz a fürdés csak addig tart amíg fel nem szállok a buszra, mert kapaszkodni a fékezgetős soförrel...hát izzasztó...a púdert méghamarabb leizzadom...

2009. jún. 14. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Reggel valami elképesztő szörnyen nézek ki. :S Utálok belenézni olyankor a tükörbe. Kócos fej, zsíros bőr, kómás szemek. Isteni! xD
2009. jún. 14. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
én rendesen megijedek.. mint a filmeken.. elég fiatal vagyok, de basszus reggel rendesen ráncosnak látom magam:DD valami borzalom, és azok a nagy karikák..:\ de ha sikerül normalizálnom az arcom helyzetét akkor jókedvvel és jó gondolatokkal kezdem a napot, ha nem akkor még másnap is emiatt lesz szar kedvem.
2009. jún. 14. 23:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Arra szoktam gondolni hogy az istenbe sikerült megint így elfeküdni a hajam... derékig ér, néha elég furcsa alakzatban szokott állni reggelente. De szerencsére fésülés után általában kiegyenesedik újra. A karikás szemekkel nem kell foglalkoznom, mert nekem állandóan olyan, nem csak reggelente. Nem tudok vele mit kezdeni úgy sem.
2009. jún. 15. 00:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Felkelek. Útban a wc-re elsétálok a tükör előtt és meglátom magam (ezt a pillanatot nem kívánom senkinek:)). Aztán mire végzek és arcmosásra kerül a sor kigondolom mi a megoldás.

Belenézek a tükörbe, kielemezem a látottakat :)) Eldöntöm mivel mossak arcot. Ha feszül a bőröm vagy épp pattanásos akkor választok valami tonikot. Aztán jöhet valami arckrém, ha szükséges alapozó, púder vagy színezett hidratáló.

Általában csak hideg vízzel megmosakszom felkenek egy mattító krémet és szemkörnyékápolót és már kész is vagyok. Felkenés után 5 perccel már hibátlan az arcom és nem is látszik, hogy napi 3 órákat alszok...

A hajam rettenetes, de azt gyorsan kifésülöm beállítom és lefújom hajfénnyel.

Amúgy a bőrtípusom kombinált, tehát ami fogad reggel:

az orrom jó zsíros az arcom pedig néha hámlik és feszül. Tele vagyok ráncokkal és még el is fekszem az arcom tehát tiszta gyűrött. A szemem karikás és amelyik oldalon alszok az a szemem mindig nagyobb egy picit, mert feldagad. :))

Egyenletlen az egész arcom, néhol piros foltok is vannak.

De ha felkenem az arckrémet ezek mind eltűnnek :)

Arról mondjuk ne beszéljünk, hogy ha meglátom reggel a fogaimat szorongok egy kicsit, hogy túl sárgák és felteszek egy fogpakolást, aztán nyitott szájjal állok 5 percig és közben csorog a nyálam :)

Ha szükséges akkor előkapom a borotvát és a szemöldökcsipeszt.

Ezek után úgy érzem kinézek valahogy és el merem kezdeni a napomat :))

Ha viszont úgy érzem a fejemen csak egy papírzacskó segíthetne akkor kihívóan öltözöm, hogy ne a fejemet nézzék az emberek :) De ébredés után egy romhalmaz vagyok, csak már nem lepődöm meg rajta.

2009. jún. 15. 04:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdek gondolkodni h mikor mostam utoljára hajat :D
2009. jún. 15. 13:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Mikor reggel belenézek a tükörbe, egy kicsit gyűrött, álmos panda macit látok. A sminket ugyanis nem törlöm le este és igy a szemem... szóval árnyékos, mint egy panda macié. Aztán jéghideg vízben jól megmosakszom, ekkor már simulnak a vonásaim. Majd jön a bőrömre a finom kis krém és azt mondom: nnnnnnna, indítsd be magadat Vanda, kezdődik a nap és ha akarod, akár a te napod is lehet. Kisminkelek és ragyogó képpel elkészítem a reggelit. A férjem így bókol: szép vagy édesem ma is...
2009. jún. 15. 16:13
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves válaszokat kapok, köszönöm Mindenkinek! Írjatok még, nagyon jó olvasgatni!!!
2009. jún. 15. 16:16
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
nekem nincs történetem, viszont egy tanácsom lenne: vegyél vmi sminkeltávolítókendőt.. nem a legjobb, h a smink rajtad marad
2009. jún. 15. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!