Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valamiféle "házikészítésű"...

Van valamiféle "házikészítésű" szőrtelenítő módszer? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Csak lábról lenne szó. Borotvát már nem akarok használni mert olyan leszek tőle mint a drótkefe. :S

Gyantám és epilátorom nincs. Szemöldök csipesszel meg nem akarom egyesével kiszedegetni. :D . Van valakinek valami ötlete?

Előre is köszi :)

2009. jún. 14. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem házi készítésű nincs ..vagy csak én nem hallottam rola..

sztem a gyanta a legjobb..de a szőrtelenítő krém is jó és fájdalommentes.

én attól féltem legelőször hogy hülyének fognak nézni ha bemegyek a boltba és veszek..de nem..a néni még meg is jegyezte hogy ha nekem lesz akkor örül hogy ápolom magam :D

[link]

ezt próbáld ki..árban sem rossz 6-8száz forint :)

2009. jún. 14. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Cukorgyanta.

[link]

Én még nem próbáltam, vásároltam epilátort, már nagyon olcsón lehet venni. De amit az előttem szóló javasolt, weet-et az is jó. Vagy még az Opilca krém. Drogériákban kapható.

2009. jún. 15. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!