Okozhatja a piercing?
Figyelt kérdés
3 hónapja van nyelvpiercingem, semmi gond nincs vele.Szúrás után is csak egy hétig volt bedagadva.Azóta viszont gyakran fáj a torkom és sokat köhögök.Egy ismerősöm szerint okozhatja a piercing az irritációt...szerintetek?
L/17
2012. márc. 27. 07:02
1/5 anonim válasza:
igen emlékszek nekemis rá ment a torkomra a gyulladás:S Gargalizálj sokat és szopogass strepsilst azt lidocainosat :)
2/5 A kérdező kommentje:
és neked ettől elmúlt?:)
2012. márc. 27. 18:44
3/5 anonim válasza:
igen mert az a legerősebb strepsils:) amúgy nem is írtam volna..:)
4/5 A kérdező kommentje:
akkor oksii:) gondolkoztam rajta h kiveszem,de annyira megszerettem nincs hozzá erőm:$ :)
2012. márc. 27. 20:04
5/5 anonim válasza:
semmiképpen ne vedd ki ,mert automatikusan elkezdene beforrni a gyulladás végett! nekemis sokáig voltak nyavajáim vele párommal 1-2 hétig semmi csók,utána 3.héten volt csak smaci olyan jól esett (4 éve vagyunk együtt),ezért nehéz volt:) Kitartást kívánok neked,én a mai napig nem válnék meg tőle pedig már 2 éve megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!