Legtöbbször igen.
Közönségesnek hat. Ha szép vagy nem kell smink vagy csak kevés és halvány, ha meg előnytelen az arc akkor csak ronthat rajta a fél kiló smink de egy kevés, halvány, diszkrét smink jót tehet.
Az erős smink maszkszerűen hat, farsangra vagy valami csili-vili piros szőnyeges puccparádéra való de az is akkor ha tényleg szép arcról van szó és megy az eseményhez a viselője személyiségéhez.
Engem az csúnyít,ha nem vagyok kifestve:D
Alapozó szemspirál nélkül a boltba se merek lemenni :D
énis olyan vagyok mint az utolsó válaszadó:)
Amúgy nekem jól áll, mivel alapból kisebb a szemem, és jól tudom hangsúlyozni hogy szép bociszemem legyen:)
Persze hogy csúnyíthat. Van olyan, akinek jól áll az erős smink, de ritka; főleg az, hogy valaki eltalálja, milyen smink is állna jól neki.
Mondjuk ha a szemedet erősebben fested, de egyébként a sminked többi része természetesnek hat, akkor azzal szerintem nincs gond. Azzal kell nagyon vigyázni, hogy az alapozás ne legyen nagyon feltűnő, mert az elég ronda tud lenni.
Egyébként sajnos én is a "smink nélkül sehova" csoportba tartozom. Max. kutyát sétáltatni merek kimenni smink nélkül. Alapozó+spirál nálam is alap. Nem vagyok rá büszke, de hát ez van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!