Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az erős smink tényleg csúnyíthat?

Az erős smink tényleg csúnyíthat?

Figyelt kérdés

2012. márc. 20. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Legtöbbször igen.

Közönségesnek hat. Ha szép vagy nem kell smink vagy csak kevés és halvány, ha meg előnytelen az arc akkor csak ronthat rajta a fél kiló smink de egy kevés, halvány, diszkrét smink jót tehet.

Az erős smink maszkszerűen hat, farsangra vagy valami csili-vili piros szőnyeges puccparádéra való de az is akkor ha tényleg szép arcról van szó és megy az eseményhez a viselője személyiségéhez.

2012. márc. 20. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
A sminktől és a lánytól is függ, és nem mindegy, hogy nappalra vagy éjszakára fested ki magad erősen.
2012. márc. 20. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Engem az csúnyít,ha nem vagyok kifestve:D

Alapozó szemspirál nélkül a boltba se merek lemenni :D

2012. márc. 20. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:

énis olyan vagyok mint az utolsó válaszadó:)

Amúgy nekem jól áll, mivel alapból kisebb a szemem, és jól tudom hangsúlyozni hogy szép bociszemem legyen:)

2012. márc. 20. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
inkább idősebbnek tűnök tőle, ami nem is rossz, mert 19 évesen gyakran 14nek néznek... 16-17 évesen még feketével kereteztem körbe a szememet. manapság már csak szempillaspirált, földszínű szemhéjpúdert és alapozót használok, mert elnehezedik a sok festéktől az arcom.
2012. márc. 20. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy csúnyíthat. Van olyan, akinek jól áll az erős smink, de ritka; főleg az, hogy valaki eltalálja, milyen smink is állna jól neki.

Mondjuk ha a szemedet erősebben fested, de egyébként a sminked többi része természetesnek hat, akkor azzal szerintem nincs gond. Azzal kell nagyon vigyázni, hogy az alapozás ne legyen nagyon feltűnő, mert az elég ronda tud lenni.

Egyébként sajnos én is a "smink nélkül sehova" csoportba tartozom. Max. kutyát sétáltatni merek kimenni smink nélkül. Alapozó+spirál nálam is alap. Nem vagyok rá büszke, de hát ez van. :D

2012. márc. 21. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát én régen festettem magam nagyon erősen, szóval béna alapozó, rúzs, rózsaszín szemhéjfesték, tus...stb :D Akkor aztmondták h csúnyít, de miközben mostmár csak szempillaspirált haszálok mondják h szebb vagyok :D Mondjuk én smink nélkül elmerek a boltba menni, meg mondják h nem áll jól az erős festék szebb vagyok így :D
2012. márc. 21. 20:02
 8/8 mucus98 válasza:
ht ha nagyon erős akkor igen
2012. márc. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!