Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek hogy...

Lányok, szerintetek hogy nézek ki? (lent képek)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Tudom, hogy voltam már, de azóta változtam.

2012. márc. 19. 20:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

szemöldököddel, ha csinálsz valamit, azt mindenképp hagyd abba, nagyon műhatást ad az arcnak. ha ilyen alapból, akkor meg főképp ne piszkáld soha :)

Különben nagyon férfias az arcod, sármos vagy, és nekem is az esetem. Szeretem az ilyen karakterű pasikat, mint Te.

Megkérdezhetem mi a horoszkópod? Oroszlánra tippelek.

2012. márc. 20. 15:49
 22/28 A kérdező kommentje:

De alapból iszonyat vastag. Nekem sem tetszik úgy. Így egy fokkal jobb szerintem.

Amúgy bika a horoszkópom :)

2012. márc. 20. 16:10
 23/28 anonim ***** válasza:
olyan mérgesnek tűnsz a képeken, amúgy pont az esetem sötét haj sötét szem :) de mosolygj egy jó tanács
2012. márc. 20. 16:19
 24/28 A kérdező kommentje:

az előbb csináltam még pár képet unalmamban:

[link]

ezen hülyén nézek:

[link]

ezen meg hülyén állok:

[link]

nagyon régi, vastag szemöldökös képek:

[link]

[link]

Változott valamit az összkép? :D

2012. márc. 20. 19:34
 25/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk nagyon nem vagyok fotogén, élőben szerintem sokkal normálisabban nézek ki, mint képeken.
2012. márc. 20. 19:45
 26/28 anonim ***** válasza:

Be lett festve a hajad? Amúgy amiket most tettél fel képeket (fölleg az utsó alapján) szerintem változtál:)

Nekem a szemöldököd jobban tetszik így, hogy nem olyan sok.. de szerintem inkább bízd kozmetikusra a szedését.

2012. márc. 20. 21:22
 27/28 anonim ***** válasza:
útólsóval egyetértek, a túl kontúrosat mindenki kiszúrja, és kozmetikus jobban ért ehhez. Nem ciki, ha elmész... ne légy lusta :)
2012. márc. 21. 08:23
 28/28 anonim ***** válasza:

régi képeden utolsó előttin emlékeztetsz egy színészre :D

[link]

2012. márc. 21. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!