Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek, hogy...

Lányok! Szerintetek, hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 19. 08:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem haragszom én meg senkire ,végülis azért raktam fel a képet ,hogy elmondjátok a véleményeteket.Az lehet akár pozitiv akár negativ.Az a lényeg ,hogy öszinték vagytok.:-)
2012. márc. 19. 12:32
 22/29 anonim ***** válasza:

Abszolút nem jösz be. A hajad színe se, a szemed se, napszemüveggel meg főleg nem (nem szeretem a napszemüveget).

28/N

2012. márc. 19. 12:47
 23/29 anonim ***** válasza:

Az egész arcberendezésed el van rontva.

28/N

2012. márc. 19. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy csúnya :)
2012. márc. 19. 15:11
 25/29 A kérdező kommentje:
Utolsónak ,köszike!:-)
2012. márc. 19. 15:30
 26/29 anonim ***** válasza:

Nah ok.

Én is rádobtam volna még egy 10-est, bocsi.

Lehet nem ártana kicsit fogyni, mert így alaktalan az arcod.

A szemed szép, a bőrödet nem látom, de tisztának tűnik.

A haj katasztrofális. Tudom, tudom... de ez nagyon sokat javít egy pasi megjelenésén, érdemes keresni egy jó fodrászt! pl. nevelőfateromról láttam egy régebbi képet, hát mit nem mondjak iszonyat xarul nézett ki csóri, de anyum jól kikupálta... én hozzá se szóltam volna úgy.

A fodrász jó munkát végzett rajta. :D

Nem tudom, pasik nem igazán vannak oda érte, és nem is tudom hogy nézne ki, de esetleg vmi színt lehet ki lehetne próbálni. Ha nem áll jól, neked még gyorsan le is nő- nem olyan mint egy nőnél az 50 centis hajak festegetése.

És esetleg vmi kis stílus.

Nem vagy te nagypapa korban, ezt a melegítőt max. otthonra vedd fel. 37 vagy tessék úgy is öltözködni! Neten keresgélhetsz hogy miket írnak most divatos öltözködésnek, vagyis nem feltétlenül divatosnak kell lenni hanem ízlésesnek :D google it vagy boltokban az eladók segítenek normális helyeken!

Tehát összefoglalva:

- egy kis fogyás, hogy az arcod vonalai jobban látszódjanak

- egy ügyes fodrász

- egy kis stílus

Ez nem sok pénz. Edzeni otthon is lehet.

A pasifodrász nem drága.

Stílust neten keresgélhetsz, aztán ha van pénzed boltokban bevásárolsz - ott akár kérheted az eladók segítségét is. Ha nincs nagyon pénzed akkor jó turi. pl. Háda - vannak szép ingek, övek ez meg az. Én nagyon sokat vásárolok ott és mindenki azt hiszi hogy gazdag divatpics@ vagyok mert olyan cuccokat szedek össze hogy van aminek darabja 17-20000 a boltokban...

Sok sikert! :)

21/L

2012. márc. 19. 16:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem iszol, bocsi.
2012. márc. 19. 23:57
 28/29 A kérdező kommentje:
Utolsó.Nem talállt mivel soha nem iszok.
2012. márc. 20. 03:49
 29/29 anonim válasza:
Men In Black ! :)
2012. júl. 19. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!