Köldök piercing? Mikortól?
Ez borzasztó ,hogy ez lett a divat.
Kérdező , gondolkodj a jövődre is,nem lehet kivenni.
figyelj, ne azért csinálj ezt vagy azt, mert "ez a divat".
kérdem én, ha az lenne a divat holnaptól, hogy Tesco-s szatyorral menj a fejeden az iskolába, mert az menő, akkor úgy mennél?
kedves utólsó lehetetlernt ne mond
utcsó előtt ti kilehet venni ha eztse tudod inkáb ne kommentelj
én nem kötözködni akarok veled, csak azért gondold át:
jó az neked, kell az neked, hogy holmi "divathullám" miatt kilyuggatod a bőrödet?
nézd nekem is van piercingem nem ezt mondom, de nem azért mert x, y-nak van és nekem is kell, hanem azért mert úgy érzetem, hogy jól állna, megy a stílusomhoz stb. persze nem ez határoz meg.
a köldök elég kényes terület, gondold meg.
Én 20 vagyok. Ma szúrattam. De nem divatból. Mikor nyáron dolgoztam, eldöntöttem, hogy az első fizetésemből vmi maradandót is akarok. Sajnos akkor másra kellett a pénz, most viszont volt ennyi felesleges, így megcsináltattam. 18 alatt kell a szülői engedély. Rá volt írva a papíromra is.
Divatból ne csináltass... Amúgy meg azt vettem észre a válaszaid alapján, hogy kissé alulművelt vagy... szégyellném magam a helyedben és inkább külön órákat vennék nyelvtanból... nem köldök pc-n gondolkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!