Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lacoste mennyire számít jó...

A lacoste mennyire számít jó márkának?

Figyelt kérdés
Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat..:D
2009. jún. 12. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
hát az ára alapján biztos nem ócskák a Lacoste cuccok :D sztem a minőségük is jó
2009. jún. 12. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Igényes márka, nem engedheti meg magának akárki. Tapasztalatról még nem tudok beszélni, mert én is még csak gyűjtök egy Lacoste cipőre. :)
2009. jún. 12. 13:12
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem jó márka, elég drága, de minőségi.

Sajna itt Mo-on sokkal sokkal drágább mint pl Pardorfban.

Mi egy évben 2-szer kimegyünk, és ott vásárlunk, az ittenihez képet majd féláron.

2009. jún. 12. 13:15
 4/14 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Én már összegyűjtöttem rá a pénzt:D
2009. jún. 12. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Nekem van 2 Lacoste cípőm nagyon jók mondjuk az egyik az lakkos és hülye osztálytársam farsangon betolta az asztalt és megtört a cípő ,de jól bírják :D

Meg a polójukat szeretem,de lány vagyok és én azt vettem észre több férfi van,de azért találok magamnak!

Egyépként jó márka!

2009. jún. 12. 13:40
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Én imádom a Lacoste parfümömet, tudniillik parfümmániás vagyok. :)
2009. jún. 12. 13:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A Lacoste nagyon jó márka. Én is odaáig vagyok főleg a cipőkért. Olyan szép bőrcipők vannak :)
2009. jún. 12. 14:11
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
most veszem majd életem harmadik lacoste cipőjét:D jól bírják nagyon, meg azt szeretem, hogy pl. könnyen lehet tisztítani. és tényleg elég igényes márka.
2009. jún. 12. 15:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a Lacoste cuccokat, van 3 pár cipőm 2 felsőm és egy táskám. A minőségre semmilyen panaszom nincs, szép, igényes márka, Lacoste ruhákkal nem nagyon lehet melléfogni, stílusos, amikor megtehetem, hogy sportosan öltözöm fel, akkor büszkén viselem és mindig pozitív visszajelzést kapok. :)
2009. jún. 12. 21:31
 10/14 anonim ***** válasza:
23%

Mi a lacoste parfümünket a wc-ben használjuk spray helyett.

Bár biztos van akinek tetszik. Nekünk nem jött be.

2009. jún. 22. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!