Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a szem szerintetek milyen...

Ez a szem szerintetek milyen színű?

Figyelt kérdés

[link]

Azt "nevelték belém", hogy barna, de mivel kívül zöldes, fura azt mondani. A zöldes-barna meg olyan hosszú. Melyikhez áll közelebb szerintetek, a zöldhöz vagy a barnához?

2012. márc. 13. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Barna.

Egyébként a szem színét egyetlen pigment okozza, a barna, aminek az eloszlása, sűrűsége és a szög, amelyben töri a fényt, okozza, hogy más-más színnek tűnik a szem. A tied azonban barnának minősül, ebbe belenyugodhatsz.

2012. márc. 13. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
erre mondják azt, h mogyoróbarna. mert ami kicsit zöldes/sárgás, attól még barna, de a neve ez "hivatalosan", h mogyoróbarna.
2012. márc. 13. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én szemszínem is ilyen :S
2012. márc. 13. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
az enyém is ilyeen:D sose tudtam megmondani milyen szinű a szemem amikor kérdezték.><
2012. márc. 13. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Első kettő, köszönöm.

Harmadik: Nem szereted, hogy ilyen?

Negyedik: Én is pont ezért tettem fel a kérdést. Azt mégsem mondhatom, hogy "centrálisan heterokróm, belül barna, kívül zöld". xD

2012. márc. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!