Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körmösök! Mik a kizáró okok a...

Körmösök! Mik a kizáró okok a műkörömnél?

Figyelt kérdés

Egy kérdésre adott válaszokban olvastam, hogy írták, hogy műkörmös tanfolyamon azt is tanítják, milyen kizáró okok vannak, ami miatt nem lehet műkörmöt csinálni valakinek, és hosszú távú betegséget is lehet vele okozni, ha hiányzik a szakértelem...

( http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes.. )

2012. márc. 13. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:

• beteg köröm

• vírusos bőrfertőzés

• fonalas, penész és sarjadzó gombás fertőzés

• hideg, nyirkos kéz (tapadási probléma)

• közvetlen klasszikus manikűr után

2012. márc. 13. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk elméleti képzés nélkül nem biztos, hogy felismeri az illető, hogy mi is az, ami tényleg kizáró körülmény.

Nem mellesleg, ha pl egy cukorbeteget netán megvág, beláthatatlan következményei lehetnek...

2012. márc. 13. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsó: milyen következményei?? :O

Én is cukorbeteg vagyok és (majd) szeretnék műkörmöt...

2012. márc. 13. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy mondjuk véralvadási problémái vannak. Vagy a cukorbetegek hajlamosak fekélyekre is, egy nyílt seb pedig tálcán kínálja a lehetőséget. Netán nem is tud begyógyulni. Vagy csak nagyon nehezen.

De ez egy dolog, lehet még sok más. Ha pl nem ismer fel az illető egy gombásodást időben. Egy életre elcseszheti a saját, vagy netán más körmét.

2012. márc. 13. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:

azt a "hosszú távúsat én írtam"

24/F

(ne legyen furcsa a korom nemem:)

2012. márc. 13. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!