Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok miért nem tudják...

A lányok miért nem tudják elviselni a pasik szépséghibáit?

Figyelt kérdés
Tehát pl ülök a vonaton ic-n, látom, hogy 10 méterre van a csaj és nagyon néz engem, percenként rám-rámnéz, amikor szállok le akkor látom, hogy rámnéz és idegesen kinéz az ablakon, látszik rajta, hogy csalódott bennem. Van néhány anyajegy az arcomon, nem nagyok, meg kicsit ferde az orrom, esetleg a szám két oldalén kicsi ráncok, de nem nagyok. Ez már nagyon sokszor előfordult velem, szinte minden egyes apró pitiáner hibát észrevesznek egy fiú arcán, és ha elsőre 10 méterről be is jött, közelről már más a véleményük. Miért nem képesek az apró hiábak elfogadni?
2012. márc. 12. 18:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De messzebbről még néz, ha közelebb megyek már rám sem akar nézni. Pedig nem vagyok ronda, csak van a néhány anyajegy, g9rbe orr stb, amik messzebbről annyira nem látszódnak. De közelről sem annyira féltűnő. Mégis ezt vettem már észre 6-8 csajon, hogy mind kiábrándulnak egy tetsző pasiból, ha csak valami is nem stimmel, ahogy ők megálmodták. Ha egy kicsit sárgább a pasi foga mint a fogpasztamodelleké, akkor megint csak jön a gúny a részükről. Mondom, több lánynál is ezt tapasztaltam már, kb 8 nál az elmúlt 1 évben, összeségében is majdnem 100 nál. Nagyon egyformán működnek sajnos.
2012. márc. 12. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:

a görbe orr valakinek szexepil lehet. és nehogy már azt hidd, h pár anyajegy miatt bárkinek is unszimpi leszel.

max akkor lehetne érthető az aggodalmad, ha össze-vissza vert arcod lenne, vagy látványosan sárga/lyukas fogaid... a többi csak ráadás.

2012. márc. 12. 18:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
??? biztos azért volt csalódott, mert nem mosolyogtál rá. Ha nem tetszettél volna neki, akkor nem lesett volna annyit. Ha jó az összhatás, akkor nem számítanak az apró hibák.
2012. márc. 12. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az anyajegyek senkit nem zavarnak, engem legalábbis biztos nem... A ferde orr pedig nem ront el egy arcot, csak különlegesebb lesz tőle. Egy fiún meg szerintem főleg nem számít. :)

Amúgy elárulom, inkább a lányok fogadják el a fiúk szépséghibáit, mert hogy a fiúk minden hülyeséget észrevesznek egy lány arcán...

2012. márc. 13. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem zavarta,előttem írónka igaza van! A lányok sokkal jobban letudják sz*rni a fiúk szépséghibáit,mitn a pasi ka csajokét. A legrosszabb benne,hogy a fiúk sokszor bele is mondják a szemedre..
2012. márc. 13. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!