Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lesz a mellemmel?

Mi lesz a mellemmel?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, fogytam 32 kg-t. D-s kosaras mellem volt, már csak B-s. Iszonyatosan összement, lóg, csíkos, megereszkedett a bőr, két ujjal 2-3 centi felesleges bőrt össze tudok fogni. Elvileg 19-21 éves korig nő a mell. Ha nőne még az enyém( nem hízástól, csak hormonális alapon), akkor helyre jönne, vagy ezen már csak műtét segít? Nagyon el vagyok keseredve, elég csúnya, nem is tudom, hogy fogok így levetkőzni a jövőbeli barátom előtt. :( Köszi előre is!
2012. márc. 11. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
műtét gyanús, egy életre megtanultad szerintem, hogy semmit sem szabad gyorsan
2012. márc. 11. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem volt gyors, 1 év, orvos segítségével :( Köszönöm!
2012. márc. 11. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
40%

Számomra ebben az esetben elfogadható a plasztikai műtét.

(olyankor nem, ha valakinek szép/normális a melle, de teletömeti szilikonnal, mert az olyan "trendi")

Sajnos a kitágult bőr nem valószínű, hogy magától összemegy.

Konzultálj orvossal, valószínűleg ők is a műtéti beavatkozás mellett döntenek.

2012. márc. 11. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
jaja menj dokihoz :)
2012. márc. 11. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
37%
nem kellett volna elhízni
2012. márc. 12. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Akkor majd beszélek orvossal. Amúgy várni kell 18ig, vagy nem? Nem olyan nagyon sürgős ez, hogy minden áron meglegyen 1 vagy 2 éven belül, nem is akarom most megcsináltatni még, csak érdeklődöm.

Utolsó: Az égegyadta világon fogalmad sincs, miért voltam kövér, úgyhogy légy kedves, és tégy egy szívességet.

2012. márc. 12. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!