Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kik a pláza páwa ribik vagy a...

Kik a pláza páwa ribik vagy a páwa pláza ribik?

Figyelt kérdés
nemtom hogy mondják de már hallotam párszor és nemtom mit jelent vagy hogy kikree mondják:S
2009. jún. 9. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem plázaribikre(plázaribanc, plázacica) gondolsz... azok a vastagon kikent-kifent, műanyag, vásárlásmániás, ostoba leányzók, akikkel gyakorta találkozni a plázában, miközben beszerzik a legújabb "rucikájukat", meg isznak egy üüücsiiit...:S Hányinger
2009. jún. 9. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

A plázacica és a páwa pitsa alapvetően más :)

falnak megyek mindkettőtől, de mindegy...

ha a myvipen rákeresel a páwa vagy a páva szóra találhatsz klubot, képekkel.

Ilyen plázacica szerű fiúk, lányok a pávák azt hiszik ők szépek és mindent megtehetnek és ezt úton-útfélen hangoztatják is. Eszük semmi, nem dolgoznak meg semmiért de márkás ruhákban járnak és a lányok mindenüket kiteszik a kirakatba és ezer képet feltesznek magukról a netre. A fiúk egyszerűen csak bűnrondák de mégis pózolnak és azt hiszik ők a helyi casanovák.

2009. jún. 10. 02:29
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
a páwa ha jól tudom PólusÁrkádWestendAréna rövidítése és a kis elkényeztetett szőke ribancok szokták így hívni magukat mert hogy hűű de menők
2009. jún. 10. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta egy srác, hogy ezt a stílust vagy mit "pasik" képviselik. Úgy öltöznek, mint a plázacicusok. De legalább nem vagdossák az ereiket. :D
2009. szept. 29. 11:55
 5/5 anonim válasza:
91%

PÁWA

(Néha kis betűkkel írva, mint "páwa")

Plázacicák, plázabiccsek szokták így nevezni magukat, két okból:

- Nagyon adnak a külsejükre > lásd: páváskodás. Büszkék, flegmák, lenéznek mindenkit aki nem páwa, pl. kisebb ruhatárral rendelkezik mint ők, stb.

- Mozaikszó is: a négy legnépszerűbb budapesti pláza nevéből. Úgymint Pólus, Árkád, Westend, Aréna. A páwák négy kedvenc találkozó- és vásárolgató helye; szabadidejük nagy részét ezeken a helyeken töltik.

Kizárólag márkás, méregdrága ruhákban feszítenek, és nagyon menőnek érzik magukat. Saját magukra alkalmazott további kifejezéseik: fullos, flegma, elit (ez a legfontosabb), tökéletes, MERT MEGTEHETEM.

Részlet egy PÁWA myvipes adatlapjáról:

"Utálom a féltékeny kisribancokat akik bizonyitani akarnak hogy ők sokkal jobbak mint én... pff... nemtudom mit képzel az ilyen de az álomvilágban él csak hogy tudd nem vagyok egoista csak szép!! Mert van mire miért? Mert megtehtem;) Ennyi (H)"

/netes forrás/

2010. jan. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!