Mell tornával elérhető ilyen mell?
Figyelt kérdés
Az én mellbimbóim egész lent vannak, nem ilyen arányban, nem előlre fele néznek, inkább le. Melltornával elérhető ilyen mell vagy ez genetika és cs*szhetem? Valakinek sikerült így javítania a mell formáján? Mennyi idő és milyen "intenzív edzés" kell hozzá, hogy eredményt érjek el?
2012. márc. 8. 23:33
2/9 anonim válasza:
a mell zsírszövet,tehát nem lehet tornával alakítani a formáján.
a te problémádra csak 1 megoldás van.
3/9 anonim válasza:
nem lehet sajnos. az enyémek is lefelé néznek :(
de szerencsére ha kemények a mellbimbóim akkor majdnem így állnak :D
de a műtétet én tervezem majd :)
21L
4/9 anonim válasza:
sajnos enyémek is inkább lefelé, de ekkora méretnél mint ami nekem is van, a saját súlya miatt sem fog neked fölfelé állni:/...felvarratni akarom majd énis egyszer:D
5/9 anonim válasza:
Ki kell próbálni. Lehet genetika is,de én végzek mellizomgyakorlatokat is és használok mellfeszesítő krémet is,és nekem ilyenek a melleim.
6/9 anonim válasza:
Nem elérhető....Máshogy oszlik el benne a mellszövet és a zsír...
7/9 anonim válasza:
Az ilyen mell, ha nem természetesen, akkor csak plasztikával elérhető. Ne dobd ki a pénzed feleslegesen ilyen-olyan tornákra, mert nem érnek semmit.
8/9 anonim válasza:
Mellizomgyakorlatokkal ki lehet emelni a mellet, akkor jobb lesz neked.
A képen viszont nem torna eredménye van, ez késsel készült.
9/9 anonim válasza:
Nem lehet sajnos,neked genetikailag ilyen,ez van nem vagyunk egyformák,de ami a képen van szerintem nem igazi!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!