Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A 160cm 46 kg az jó? Mert van...

A 160cm 46 kg az jó? Mert van akik szerint ez már nagyon vékony. De én arányosnak tartom magam, és szerintem nem vagyok gebe,

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem még hízhatnál 1-2 kilót:)

Az arányost testsúlyt úgy lehet kiszámolni,hogy a magasságodból elvonsz 110-et,tehát a te esetedben ez az átlag az 50 kg lenne.szerintem ez egy kicsit túlzás,mert pl. én 168 cm vagyok,56 kg,és elvileg 58-nak kellene lennem,de szerintem így is fogyhatnék: D

szóval szerintem egy kicsit vékony vagy,de nem hinném,hogy olyan rengeteget kellene híznod: )

2009. jún. 9. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

kicsit sovány.

a normális úgy kb 50 kg lenne ekkora magassághoz, de annyira nem vészes...

az is lehet, hogy a csontjaid nem oylan tömörek, és attól ,hogy hús meg izom pont elég van rajta, a csontvázad könnyű és kevesebb kiló vagy...

2009. jún. 9. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
izé, zsírt és izmot akartam írni.. izom=hús...
2009. jún. 9. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Én 170cm-hez vagyok 50-52 kg.

És nem vagyok sem anorexiás, sem egyéb, és nem vagyok csontkollekció :)

2009. jún. 9. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is pont ennyi vagyok:) De én nem érzem magam egyáltalán vékonynak... van a hasamon egy kis felesleg és a fenekem környékén, azt jó lenne valahogy leadni.
2009. jún. 10. 06:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, én is úgy gondolom hogy pár kiló még rám férne, de jól érzem így magam és nem tudom másokat ez miért zavar? Mostmár biztos vagyok benne hogy nem foglalkozom az olyanokkal akik kritizálnak. Köszönöm a megerősítéseket! :)
2009. jún. 10. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

hát szerintem az jo:D

én is 160cm vagyok és 43 kiló.. és érdekes módon csak a kövérek mondják hogy sovány vagyok...szoval szerintem jo vagy teis ugy:D

2009. jún. 13. 22:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is általában a kövérek mondják hogy vékony vagyok :). De mostmár megnyugodtam nem vagyok vészes eset :).
2009. jún. 14. 10:10
 9/9 anonim válasza:
sztem is ez így jó. Én is kb. ennyi vagyok, csak én 172 cm.. :PP
2009. jún. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!