Hogyan kell gyantázni arcon?
Figyelt kérdés
Okos fejjel olyat vettem meg, amin még véletlenül sincsen leírás. Csak ezek a csíkok vannak benne, meg néhány kendő ilyen tasakban. Van róla valami sejtésem, hogy hogyan kell ezeket használni, de ha van valami építő jellegű tippetek, tanácsotok, hogyan érdemes csinálni, szívesen fogadom. :) (Szemöldökre kell és a "bajusz"részre.)2012. márc. 7. 20:37
1/2 Boci042 válasza:
Úgy kell, hogy először fölhelyezed arra a részre, ahol szeretnél gyantázni, majd kívülről befelé lerántod. Ne félj, nem fáj, csak akkor, ha lassan (félve) téped le. Csak gyorsan, és hajrá! :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket. :) csak azt nem értem, h hh kívülről befelé? azt hogy kell érteni? jaj persze, gyorsan, egyszer már gyantázták a szemöldököm, meg se éreztem kb. :) bírom a fájdalmat, lábamat pl epillálni szoktam, szóval megedződtem :))
2012. márc. 7. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!