Szerintetek arányos vagyok?
Figyelt kérdés
177 cm magas vagyok, az arányaim 98/70/98, 36D-s melltartóim vannak, de valahogy kicsinek látom a melleimet, mármint a testemhez képest szerintem nem arányosak. Érdekelne mások véleménye is.2012. márc. 7. 20:25
1/11 anonim válasza:
Talán, ha mutatnál magadról képet. Így azért elég nehéz vizualizálni. Sok mindentől függ. Szóval kép kell.
2/11 A kérdező kommentje:
Igaz, bocsi, itt a kép. Tudom nem valami jó minőségű, de azért remélem nagyjából látszik, aminek látszódnia kéne...
2012. márc. 7. 21:11
4/11 anonim válasza:
Hát arányosnak arányos vagy, de hogy nem D kosárméret, az is biztos.
5/11 anonim válasza:
utolsóval értek egyet...
arányos, de hogy ez nem D, az fix.... vagy kínais D, ami ugye közelebb áll a Bhez...
hordj push-upost, úgy nagyobbnak tűnik majd, és szépen formál. és nem kell bele fél kg szivacs, csak épp egy vékony réteg, hogy szép legyen
amúgy kb. ez a Ds cici:
6/11 anonim válasza:
szerintem homokora alkatod van.tökéletes
8/11 anonim válasza:
Arányos vagy, a derekad elég karcsú (bár szerintem egy kerék sosem lehet eléggé az - de itt persze nem a fűzővel megnyomorított 40 centisre gondolok), összegészében csinos vagy, de nincs D-s melled. Még nekem is nagy egy kicsit a D-s melltartó, pedig kb. kétszer akkora a cicim.
9/11 anonim válasza:
10/10, szerintem arányos és tökéletes
10/11 anonim válasza:
A 36D szerintem USA számozás és kb A-B s kosárméretnek felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!