Az gáz ha egy 16-17 éves lány az anyával megy bulizni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 18:42
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem! Nagyon sok ember az ilyen kapcsolatra vágyik anyukájával, nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen közeli kapcsolatban legyen anyukájával. Majd 40 éves korodban visszaemlékezel, hogy milyen jó volt anyukáddal fiatalon...
2/9 anonim válasza:
Hát ez elég érdekes dolog. Egy családanya, aki annyira nem is fiatal bulizni megy? Jó példát mutat... Gáz az ő részéről.
3/9 halibel válasza:
jaj, dehogy gáz. örülj inkább neki :)
4/9 anonim válasza:
Attól függ, hova mennek. Ha egy direkt fiataloknak való szórakozóhelyre, az mondjuk nem gáz, de azért érdekes.
6/9 anonim válasza:
Attól függ, buli alatt mit értesz. Ha mondjuk egy rendezvényt, vagy egy szabadtéri retro partit, szóval úgy értem, ahol nagy valószínűséggel korabeliek is megfordulnak, egyáltalán nem az.
Szórakozóhelyen szerintem nem gáz, véleményem szerint mókás :)
8/9 anonim válasza:
Hát.. pasi riasztónak tökéletes ötlet!:)
Szerintem gáz. Az anyudnak is, meg neked is.
Én kiröhögnélek, ha valahol így látnálak titeket együtt!!
Ha külön vagytok ugyanazon a szórakozó helyen, akkor oké, de így sztem gáz.
Majd rájössz, hogy miért az!:)
9/9 anonim válasza:
Ha olyan rendezvényre mentek, ahol mindenféle korosztály megtalálható, nem gáz. De ha mondjuk diszkóról van szó, vagy olyan helyről, ahol csak fiatalok vannak, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!