Blokk nélkül visszaveszik a ruhát az üzletben?
A Colosseumban vettem vasárnap egy nadrágot 5000 Ft-ért, de csak otthon vettem észre, hogy bár el van tisztázva, de cérnák lógnak belőle mindenfelé, amik hiába nem rontanak a minőségén, megegedhetetlen hiba. Ráadásul a lába között bomlik fel a varrat, onnan is lógnak ki a cérnák.
Persze meg tudnám csináltatni, de úgy érzem, nem korrekt 5ezer forintért selejtet árulni. Viszont a blokk már nincs meg, legalábbis sehol sem találom. Így nem veszik vissza? Vagy ha mégis megvan a blokk (amit nagyon remélek!), akkor visszaadják az árát, vagy csak levásárolhatom az összeget?
Ne trollkodj. Nem vagyok se anyagias, sem kötekedő, de még csak a hiba sem volt elég szembetűnő, azért nem vettem észre első pillantásra, sőt, még másodikra sem.
Remélem, máskor megkímélsz az ostoba, rosszindulatú válaszaidtól.
nem vagyok rosszindulatú, csak dolgoztam ilyen helyen, gondolj bele a másik fél helyzetében.
dolgozik szerencsétlen minimálbérért, erre visszamegy egy 'kislány', ilyen 'pitiáner' bajjal, hogy márpedig neki most de rögtön és azonnal a pénzét vissza meg stb. Az még hagyján, hogy nem az övé a bolt és nem az ő zsebéből veszed ki. De neki kell ottmaradnia pluszban munkaidő után, hogy lekönyvelje a bajodat, lepapírozza, visszaküldje, leselejtezze... szóval nem kis munka neki, mert te 2 óra vizslatás után találtál rajta valami kis hibát. hisz te is azt írtad, nem tűnt fel se elsőre, se másodjára, hogy baja lenne. nem lehet olyan szembetűnő az a baj. és akkor még azt is írod, hogy te is megtudnád oldani. én biztos nem stresszelném se szerencsétlent, se magamat nem idegesíteném, mikor 20 perc alatt megoldod a problémát
Én nem így látom. Lehet, hogy csak azért, mert nem dolgoztam így, nem tudom, de nem gondolom, hogy nekem kéne dolgoznom azon a vacak nadrágon, amiért elég sok pénzt elkértek, és ha még meg tudom javítani, az a jobbik eset. Lehet, hogy az én "szakértelmem" erre nem terjed ki, és fizetnem kell azért, hogy valaki megcsinálja. Nem érzem a jogosnak.
A másik meg az, hogy talán nem feltűnő hiba, de annak lehet az okozója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!