Mit gondolsz erről az alakról? Min kéne javítani?
2012. márc. 3. 21:26
1/11 anonim válasza:
szerintem nagyon jól nézel ki:)
és olyan 60kg-nak tippellek:d
2/11 anonim válasza:
hát magamat ismerve olyan 56kg körül lehetsz, és test alapján szerintem 20éves lehetsz kb.
amúgy nincs gond az alakoddal.
3/11 A kérdező kommentje:
most híztam nyár óta 10kilót és nagyon furán érzem magam tőle mintha nem én lennék és ezért tettem fel ezt a kérdést,mert gondolkozok hogy fogynom kéne...
2012. márc. 3. 22:23
4/11 anonim válasza:
Dehogy kell fogynod.
Nekem is nagyon hasonló alakom van, és 172 cm vagyok, kb 58 kilóhoz.
Ha nehezebb vagy, se foglalkozz vele, nem a kiló a lényeg, hanem hogy hogy nézel ki, és teljesen jó alakod van, nem kell fogynod semennyit sem.
21L
6/11 anonim válasza:
Nagyon jó az alakod, de -10 kilóval csontsovány anorexiásnak nézhettél ki, már megbocsáss. Eszedbe ne jusson fogyni!
7/11 anonim válasza:
Asztaszentit! :-D
Bomba alakod van. 57 kg lehetsz. :-D
8/11 anonim válasza:
én 54-re tippellek, és azt kell mondjam nagyon jó az alakod, tartsd meg ilyennek
9/11 anonim válasza:
Jó alakod va. Sztem 59,8 kg vagy.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2012. márc. 6. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!