Szemöldök igazítás férfinál?
Elég vastag a szemöldököm és kíváncsi lennék arra, ha kiszedetem, vagy legalább is azokat a kósza szálakat ami a széleken van kiszedetném akkor javítana e az összképen?
Pl a két szemöldököm között... nincs összenőve, de van pár szál közötte és közelebbről elég feltűnő is. Nos? :)
22/F

Szerintem azokat szedd ki magadnak szemöldökcsipesszel. Javítani fog az összképen, de annyira nem fog feltűnni másoknak hogy ezzel szivassanak.(ha csak nem szeded ki túlságosan, mert az eléggé befigyel:

Én nem az első vagyok, de szívesen.
Milyen a szemöldököd? Nem tudsz róla képet feltenni?
Mert szerintem nagyon férfias ha vastagabb a szemöldök. Én szeretem.

A 2 szemöldök közötti néhány szál kiszedése oké.
De a többit nagyon kérlek hagyd úgy, természetesen!
Nincs annál rosszabb, ha egy férfi piperkőc, és aggódik, hogy nincs kiszedve a szemöldöke, amit nem is kellene szednie, csak ha összenőtt.
A szélét is hagyd békén.
Ha sűrű, és kiszedsz néhány szálat, akkor megrajzoltnak fog tűnni, és még feltűnőbb lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor csak a két szemöldök között... :) Eszemben sincs idiótát csinálni magamból, csupán az igényesség vezérel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!