Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha interneten keresztül...

Ha interneten keresztül rendelek parfümöt akkor kell attól tartanom hogy az hamisítvány?

Figyelt kérdés

A parfümpláza.hu oldalról szeretnék! Ti rendeltetek már?

Ugyanolyan illata van mint mondjuk ha egy müllerben venném?

2012. márc. 3. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, kell attól tartanod. A parfümös webáruházak többsége hamisítványt árul.Saját videó, én csináltam:

http://www.youtube.com/watch?v=5FlTHx8TTw4

3 helyet ajánlok, ami számomra 100% megbízhatóságot jelent:

Douglas (van a weboldalán online vásárlás is)

Marionnaud

[link]

Ja, amúgy a parfümplaza = parfümcenter :)

Másképpen: mindegyik Age Beauty Kft. Sajnos ez a parfumcenter jelen van 8-10 különböző névvel a neten, és lásd a videómat, gagyikat árul.

2012. márc. 4. 08:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! Akkor azt mondod hogy az iparfumeria.hu megbízható?
2012. márc. 4. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor németek tesztelték a parfümáruházak minőségét, akkor ezt a webáruházat (iparfumeria) a 3. helyre sorolták. Persze nem azért mert hamisat árul, hanem gyorsaság, csomagolás, tájékoztatás és weboldal minősége, szállítás stb...

És persze hogy a saját áruházukat a Douglas-t előtérbe helyezik egy Cseh webáruházzal szemben. De szerintem a 3. hely jelent valamit.

Több 1000 véleményt lehetett akkor olvasni az iparfumeria-ról, és mindegyik német 4-5 re értékelte. Egy-két negatív vélemény volt, de ott is csak a szállítással voltak gondok, szóval az inkább a futárcég hibája volt.

Központi a raktár, ugyanazt kapod meg, mint ha Németországban vásároltad volna, nézd meg a parfümöket: a magyar és német oldalon egyezik a darabszám, ha itt 2 db van raktáron, akkor a német oldal is kettőt ír.

Pl:

[link]

[link]

Mindkét országban március 9-re várható, hogy kapható lesz.

Amikor rendeltem az Only The Brave-t, akkor 1 db volt raktáron és 5 perc múlva az összes oldalukról (német, magyar, ausztriai stb...) levették a parfümöt. Ugyanazt kaptam meg, mintha egy Németországban vagy egy Ausztriában élő ember rendelte volna meg. Szerintem meggyőző.

2012. márc. 4. 12:39
 4/8 A kérdező kommentje:

oké köszönöm! Szerintem erről az oldalról fogok rendelni remélem nem csalódok!

Amúgy Hugo Boss Bottled Night parfümöt szeretnék rendelni remélem olyan lesz mintha a Müllerben venném.

2012. márc. 4. 12:51
 5/8 anonim válasza:
0%

Eldobom az agyam amikor ekkora hulyesegeket olvasok, hogy hamis parum meg nem hamis. Tudod mi a kulonbseg? Az, hogy nem ugyanaz a gep kesziti, ennyi. Azt hiszed az eredeti parfumbe valami aranyat tesznek? Meg a nagy kulat. Az amit a boltban veszel parfumot 99,9% az arnak a reklam, a design, a név + meg kell fizetni egy-két dolgot, ugymint állattesztek, bevizsgálások stb... A hamis parfumr rendszerint ugyanazon recept szerint készül a különbség, hogy nem kérnek annyit érte.

Allergia téren és illattartóság téren nahogy azt hidd, hogy az eredeti a nyerő. Régebben Én is kiadtam a súlyos tizenezreket a parfümökért mert azt hittem, hogy az kell. Volt amitől viszkettem, pirosodtam vagy 1 óra mulva mar semmi illata. Egy ideje 2000.rt veszek 50 ml ami nekem bőven elég, illatra ugyanaz mint amikor bemegyek akármelyik sznob parfümériába és végignézem.

Az egyetlen különbség, hogy a szekrényemen nincs kint a doboz és az üveg, legalabbis nem az eredeti üvegben van, igy nem mondhatom, hogy huuuuuu 16000ért vettem dieselt mert megtehetem. Hagyjuk már....

Eddig sose bántam meg, hogy nem az "eredeti" kódszámos/dobozos verziokat veszem 1. Mert aki állatkiserleteket végez azt helyből fejbelőném, 2. Kemény oénzt sporolok meg!

De Te tudod....

2013. szept. 16. 14:28
 6/8 anonim válasza:
100%

hát az előző válaszoló nagyon el van tévedve.

az lehet hogy egyes parfümök semeddig se tartanak, de konkrétan:

Paco Rabanne 1 million - 5000ft hamis kb. 20-30 percig tart

Paco Rabanne 1 million - 22400ft Müllerben vett 12 óra munka után is megkérdezik, hogy mi ez a jó illat.

nem azt mondom, szerintem is sok az ára, de eldöntheted...

2014. aug. 2. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Iparfüméria biztonságos, évek óta onnan rendelek. Néha belefutottam más webáruházból rendelt parfümbe, azok gagyik voltak,Iparfüméria eredetit ad, ez tuti! ;-)
2015. dec. 13. 17:13
 8/8 davidgreg82 válasza:
Az iparfumeria tényleg megbízható, a héten rendeltem Burberry London teszter parfümöt(100ml), másnapra megkaptam, és csak 6220Ft + 990Ft szállítási díjat fizettem! Régebben volt már ilyen parfümöm, ugyanaz, sokáig érződik az illata. Szóval, eredeti.
2016. szept. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!