Baj ha magas vagyok?
178-180 cm magas vagyok (nem tudom pontosan mert mindíg mást mérnek). Kicsit feszélyez h ilyen magas vagyok lány létemre mert a lányok 80%-a egy fejjel alacsonyabb nálam, és nehéz találni olyan fiút aki olyan magas hogy még magassarkúban is magasabb vagyok nála ://
Fiúk nálatok hátrány ha egy lány magas?
16/L
hát nálam hátrány. ha zsiráfot akarok látni, elmegyek az állatkertbe.
20/F
Tényleg próbáld meg elfogadni, mást úgysem nagyon tehetsz :). Én is 178 cm vagyok, de már régen beletörődtem, és most már szeretek is magas lenni.
16/L
De jó neked! Én csak 166 cm vagyok, de úgy örülnék, ha kicsit magasabb lehetnék...amúgy a legtöbb mai lány legalább 170, de inkább 175cm magas...legalábbis én mindig ezt látom...sok magas lányokat. Én nem tudom hol élsz, de nálam a lányok 3/4e magasabb mint én.
Szerintem jó dolog a magasság:
-nem néznek le szó szerint
-erősebbnek, királynőibbnek látszol (főleg ha karcsú vagy)
-szép hosszú lábak, derék, kar
-laposban is járhatsz, úgy is szép slank vagy
- a modellek pont ekkorák mint te!
-elég sok 185-190cm magas pasi van
Mondjam még az előnyeit?
jó neked,én 155 cm vagyok. :/
Mondjuk döglenek a fiúk utánam,gondolom utánad is. nem a méret a fontos kislány:)
hanem hogy tudj így is élni.légy büszke rá. ha szép bájos arcod van, szép alakod, nemszámít a magasság. a Méret sosem lényeg, a fiúk amúgyis 80% 180-185 cm-ek :)
nem baj az ha magas vagy:)
szerintem ne érezd magad rosszul:)
nem hátrány ha magas a lány nekem:)
érezd magad jól
szép napot
Kedves első válaszoló: hogy te mekkora egy s*ggfej vagy...
A többieknek köszönöm a választ. Aranyosak vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!