Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj ha magas vagyok?

Baj ha magas vagyok?

Figyelt kérdés

178-180 cm magas vagyok (nem tudom pontosan mert mindíg mást mérnek). Kicsit feszélyez h ilyen magas vagyok lány létemre mert a lányok 80%-a egy fejjel alacsonyabb nálam, és nehéz találni olyan fiút aki olyan magas hogy még magassarkúban is magasabb vagyok nála ://

Fiúk nálatok hátrány ha egy lány magas?

16/L

2012. márc. 2. 20:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

hát nálam hátrány. ha zsiráfot akarok látni, elmegyek az állatkertbe.

20/F

2012. márc. 2. 20:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Sztereotip baromság, nem ez alapján választanék párt.
2012. márc. 2. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Lány vagyok,de sok pasi van 180 körül,úgyh semmi ok az aggodalomra..a lényeg h a magassarkút azért hanyagold amennyire tudod:)
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első bunkó. Te meg fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és majd találsz valakit.
 5/14 anonim ***** válasza:

Tényleg próbáld meg elfogadni, mást úgysem nagyon tehetsz :). Én is 178 cm vagyok, de már régen beletörődtem, és most már szeretek is magas lenni.

16/L

2012. márc. 2. 20:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

De jó neked! Én csak 166 cm vagyok, de úgy örülnék, ha kicsit magasabb lehetnék...amúgy a legtöbb mai lány legalább 170, de inkább 175cm magas...legalábbis én mindig ezt látom...sok magas lányokat. Én nem tudom hol élsz, de nálam a lányok 3/4e magasabb mint én.

Szerintem jó dolog a magasság:

-nem néznek le szó szerint

-erősebbnek, királynőibbnek látszol (főleg ha karcsú vagy)

-szép hosszú lábak, derék, kar

-laposban is járhatsz, úgy is szép slank vagy

- a modellek pont ekkorák mint te!

-elég sok 185-190cm magas pasi van

Mondjam még az előnyeit?

2012. márc. 2. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:

jó neked,én 155 cm vagyok. :/

Mondjuk döglenek a fiúk utánam,gondolom utánad is. nem a méret a fontos kislány:)

hanem hogy tudj így is élni.légy büszke rá. ha szép bájos arcod van, szép alakod, nemszámít a magasság. a Méret sosem lényeg, a fiúk amúgyis 80% 180-185 cm-ek :)

2012. márc. 2. 21:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

nem baj az ha magas vagy:)

szerintem ne érezd magad rosszul:)

nem hátrány ha magas a lány nekem:)

érezd magad jól

szép napot

2012. márc. 2. 21:45
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló: hogy te mekkora egy s*ggfej vagy...

A többieknek köszönöm a választ. Aranyosak vagytok :)

2012. márc. 2. 22:08
 10/14 anonim válasza:
:)) én 180 körül vagyok, és én is utáltam h ien magas vagyok -.-' mindig is alacsony akartam lenni mint az átlag, de találtam magamnak egy kb velem egy magas fiut, akinek pont az jön be, hogy nem kell gerinctörést szenvednie amikor meg akar csókolni :)) ja és igen + a hosszu sexy lábak, stb.. jo dolog magasnak lenni ;)
2012. márc. 2. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!