Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép a világosbarn...

Szerintetek szép a világosbarna szem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 23:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

valami ilyesmit szeretnék.

csak gondolom ezt kontaktlencsével lehetne csak elérni....az, h örökre ilyen legyen...nem tudom..majd meg kérdek valakit aki ért ehezz.

[link]

2012. febr. 29. 23:53
 12/17 anonim ***** válasza:

23:38: Milyen érdekes egybeesés, hogy pont ma, 01:28-kor töltötték fel ncore-ra ennek a csajnak a videóját...

És pont a te második képed szerepel az infobar-ban is...

2012. márc. 1. 02:20
 13/17 anonim ***** válasza:
azt hiszem, a szürke a legritkább, valahol olvastam. Egyébként meg maga a szem szerintem nem meghatározó, inkább az, hogy ki viseli:)
2012. márc. 1. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:
A világosbarna nagyon szép és nem is gyakori!
2012. márc. 1. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:

A világos barna szem olyan mint a kék csak barnába.

Szerintem nem rossz.. Nekem bejön. Nekem amúgy is inkább a barna szem jön be.

2012. márc. 1. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
..az kontaktlencse a képen..örökre nehéz még ilyet megcsinálni..amúgy meg megijednének töled ilyen szemmel..de biztos az is lenne a célod,,
2012. márc. 1. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Érdekes a Karácsonyi lidércnyomásos szem, de én inkább csak nézegetem, nekem nem kéne:)

Egyébként szerintem szép a barna szem, nekem is barna van, és szeretem. Esetleg még a kék is tetszik, de a zöldet kifejezetten csúnyának látom, még sosem láttam szép zöld szemet.

2012. márc. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!