A mükörmös termékeket pl a porcelánt liguidet vagy épp a zsirtalanitót tesztelik állatokon?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl a crystal nails termékekre, moyrára.2012. febr. 28. 15:47
2/7 anonim válasza:
Hát, ők biztos nem tesztelnek állatokon, ugyanis nem gyártók, csak forgalmazók. Mint ahogy magyarországon az összes. A termékeket főleg ázsiában és az usa-ban gyártják.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem.Moyra honlapjára fel is tettem a kérdést.És ök valóban nem,de ahonnan szerzik az alapanyagokat azok végeznek állatkisérleteket :(
2012. febr. 29. 08:39
4/7 anonim válasza:
Szerinted, hogy kéne kikísérletezniük, hogy egy anyag ártalmas-e az élő szervezetre??
5/7 A kérdező kommentje:
Hát például gyilkosokon akiket eltart az ország..börtöntöltelékeken,vagy pedig mint az oriflame önkénteseken!
2012. febr. 29. 17:36
6/7 anonim válasza:
Beszélj velük, hátha vevők az ötletedre.
7/7 anonim válasza:
Kérdezővel értek egyet, nekem is ez jutott eszembe, hogy pl. állatkínzókon, meg akik engedélyezik ezt azt egész dolgot, illetve sok cég önkénteseket használ, ami egy nagyon jó ötlet, mivel nem hinném, hogy az állatokat bárki megkérdezte, hogy szeretnék-e ha így kínoznák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!