Mennyibe kerülhet és mennyire fájhat egy ilyen tetoválás?
Figyelt kérdés
Ugyan ilyen tetkót szeretnék, ugyan erre a helyre, csuklóra. Szerintetek mennyibe kerülhet és mennyire fájhat csuklón? Érzékenyebb mint pl. a nyak vagy lapocka? 18 év alatt csináltathatok? Nyáron töltöm a 18-at. Előre is köszönöm:)
2012. febr. 28. 14:51
1/4 anonim válasza:
5-6ezer lehet,de valahol már tízezernél kezdődik,akármilyen kicsit is akar az ember. elvileg ez egy érzékeny pont tehát eléggé fáj, nekem mondjuk egyáltalán nem fájt tehát embere válogatja.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. febr. 28. 19:20
3/4 anonim válasza:
Felénk 5000-ből kijön egy csukló tetoválás, nekem is van kb. ekkora minta. Nem tudom neked mekkora a fájdalomküszöböd, de nekem egyáltalán nem fájt. Jó persze éreztem, de inkább a "kellemetlen" jelzőt használnám rá, mint a "fájdalmat". Pont ma csináltattam egyet a kulcscsontom közelébe, na ez már fájt, de azért ezt is simán ki lehetett bírni.
19/L
4/4 A kérdező kommentje:
Bírom a fájdalmat, vagyis nagy a tűrőképességem, sokáig bírom :) Köszönöm szépen!
2012. márc. 1. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!