A fiatalok ízlése mikor változott meg ennyire?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem kéne beleszólnom...de ezt most muszáj kiírnom magamból. Annyira furcsa, hogy a 11-18 éves lányok közül egy csomóan elkurv*sodtak. Ha összehasonlítok egy 2004-es és egy 2012-es 15 éves, akkor egyszerũen ledöbbenek, hogy elferdült a fiatalok ízlése. Tegnap megnéztem az Ottalvós buli c. filmet, ami 14 évesekrõl szól, és olyan jó volt látni, hogy még a menõ csajok is visszafogottan öltöznek, nem pakolják ki magukat. És az is feltũnt, hogy szinte nem is viseltek feketét, hanem csupa színes cuccot, manapság pedug szinte mindenki csak feketét hord, fõleg azok, akik nem képesek leállni az evéssel. Persze ezzel még nem is lenne baj, de miért kell olyan ruhákat felvenni, amelyek kihangsúlyozzák a kövérséget? Cicanadrág, amin át látszik a bugyi, mert nem képes felvenni egy hosszabb felsõt, fényes anyagú pufidzseki, a könyökhajlatban hordott kistáska, melegítõnadrág?? Mert ilyet is láttam már, csinos kis sneakerrel(ez konkrétan az egyik plázacicás lány, akit minden nap látok). Undorító szerintem, hogy hogy öltöznek egyesek. Plusz még az agyonszolizott bõr, tonna smink, agyonvasalt haj... Bocsi, ha bárkit megsértek.2012. febr. 26. 10:09
11/12 anonim válasza:
Én 12 vagyok, és tavaly nagyon elkorcsult az ízlésem... Hála a jó égnek, hogy egy év alatt kinőttem. Vagyis: tornacipő, csőnadrág). Mivel mindenki ilyet hord, ez nekem nem tetszik. Bár most elég durva az öltözködésem otthon, a suliban visszafogom magam (de csak az öltözködést, mert a poénkodás marad). Kicsit ciki volt, amikor disznóvágásra mentem, aztán a barátnőmmel a templomba kötöttünk ki, és pöttyös gumicsizma volt rajtam.xD Amúgy én is hányok ezektől a plázacicáktól meg a b.zigyerekektől. Én sosem öltöznék így, a magassarkút meg halálomig kerülöm.
12/12 anonim válasza:
akkor korcsosultak így el a lányok, amikor kiderült, hogy sokkal kevesebb a férfi, mint a nő, és szabályosan harcolni, meg versenyezni kell értük.
manapság a nők futnak a srácok után, nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!