Bikinis képek! Melyik jön be nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
Én az 5-ös kategóriára hasonlítok,nektek melyik jön be legjobban,mennyit fogyjak még? :) [link] 2012. febr. 25. 19:28
11/14 anonim válasza:
*Bocsi,javítom a 4-es a legszebb!
12/14 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nekem egyik sem tetszik. Meg modnom mi a "bajom" velük. (de egyébként teljesen jól néznek ki, nem azt mondom, csak eltér az én ízlésemtől, de még mindig 100X jobban néz ki az összes ezek közül mint a nagy átlag a balatoni strandon)
tehát:
1.Még ez néz ki a legjobban de nagyon csontosnak tűnik.
2.formátlan a lába,felesleg van a hasán.(és ez a bikini elég tré)
3.Felesleg van a hasán,formátlan lábak.
4.kicsi a melle
5.Sztem ez a kép nagyon rosszkor készült, éppen levegőt vesz és ezért tünik olyan nagynak a válla.Amugy meg kicsi a melle,és nm túl feszes a teste
6.ahhoz képest csirke lába van hogy milyen széles a csípője.
7.Szilikon mell-no komment.
8.nagyon vékony a karja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!