Mi lehetne olyan, ami "csak rám jellemző"?
15éves 'átlagos' lány vagyok, és szeretnék valami olyat csinálni vagy olyanra rászokni, amiről ismernek az emberek vagy ami olyan 'különleges'. hogy értsétek, mire gondolok, az egyik barátnőm például állandóan színes rúzsokat használ(telt ajkakra:D), egy másik ismerősöm pedig ilyen fekete "bőrkarkötőket" hord, de állandóra. (rossz a megfogalmazás, nem karkötő, hanem ilyen fekete "bőr"szalag, amit körbeteker a csuklóján, de egyszerre sokat... értitek.) szóval én milyen ilyet találhatnék ki?
piercing, tetoválás, hajfestés és egyéb drasztikus dolgok kizárva.:S
köszi a rendes válaszokat előre:D
Körömfestés, valami egyedi mintával, színnel.
Öltözködésben legyen valami egyedi stílusod-mindig szoknya pl.
Készíts magadnak egyedi gyűrűket hozzá való fülbevalókkal-minden napra kicsit másmilyet.
igen, amit az első válaszoló írt, azok nagyon jók. esetleg hordj mindig hajpántot és/vagy hajdíszeket, ha szereted őket. Én pl. imádom a szürke színt, így nálam ez elég meghatározó, van egy fejhallgatóm, ez is elég jó megkülönböztető jel. ezenkívül én is imádom a rúzsokat, de nekem a vörös rúzsok a kedvenceim. a barátnőm pedig a masnikért van oda, mindig megtalálható valamilyen formában a ruháján, ékszerei között vagy a hajában.
de szerintem az a legjobb, ha találsz valamit, ami hozzád passzol, vagy tetszik és aztán ebből alakul ki a "különlegességed". csak kicsit gondold végig, hogy miket szeretsz, és meglesz, ne félj :)
Csak cicagatyát hordasz, vagy csak fekete farmert.
Legyen sok paul frankos cuccod. Nekem ezek pl tök tetszenek, és tök egyedi: [link]
Legyen mindig rajtad oldaltáska. Legyen sok-sok saját készítésű ékszered. (gyöngyökkel, és fonalakkal is tudsz jókat csinálni)
húúú. ez a fejpánt nagyon jó ötlet, csak sajna vállig (se) ér a hajam, plusz szemüveges vagyok úgyhogy nemtudom mennyire lenne kényelmes.:S
de az ötlet nagyonnagyontetszik:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!