Csütörtökön felrakattam (zsellézet) műkörmöt mert mindenkinek volt már suliban de már meguntam hogy lehetne levenni magamnak? Mert nem szeretnék műkörmöshöz menni!
Pedig kénytelen leszel!
Ha magadnak otthon szakszerűtlenül lebarmolod, akkor rétegekben fog leválni a körmöd, még kb. három hónapig: amíg teljesen le nem nő.
Ez azért túlzás hogy nem lehet leszedni. Én is leszedtem magamnak már sokszor. Persze nem 3 naposat de le lehet szedni. Én úgy csináltam hogy körömvágó csipesszel levágtam addig amig a "rendes" saját körmöm van. És utána jött a reszelés. De hagyj rajta egy kis réteget mert van amelyik körmös nagyon elvékonyítja alatta a körmöt és hajlani fog. Ezután majd lenő.
Nekem nagyon sokáig volt műkörmöm és sok körmösnél voltam már. Majd írj h sikerült e
Meg lehet tudni, hogy mi volt az igazi ok, hogy nem jó a három napos műköröm?
Nem tetszett, zavart hogy nagy, csúfoltak?
Amúgy én lereszelném...
én megcsináltattam még nyáron 5ezer ft-ért,másnap mentem először nyári munkára,ahol olyan speciális ragasztóval dolgoztam,hogy 2 nap alatt magától lepotyogott az összes körmöm.Ebből is tanul az ember. :D
Menj el ilyen helyre dolgozni,és nincs több gondod.
Nekem lenne egy jobb ötletem!
Le kell vágni!!
Az ujjadal együtt!!!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!