Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek kifutómodell?

Hogyan lehetek kifutómodell?

Figyelt kérdés

még nem vagyok elég magas, de állandóan növök.(164cm)

Vékony vagyok, az alakom homokóráéhoz hasonlít. Minden álmom az, hogy kifutómodell lehessek. mit tegyek hogy az legyek. tudtok linkelni modelliskolákat?

2012. febr. 24. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
175 centi alatt ne is álmodj róla.
2012. febr. 24. 16:24
 2/11 A kérdező kommentje:
de mivel még fiatal vagyok, nőni fogok elég sokat, mert a családom is elég magas, és valószínű hogy én is az leszek. 13 éves vagyok.
2012. febr. 24. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:

nem kell hozzá modelliskola, elmész az ügynökséghez és ha látnak benned tehetséget, akkor alkalmaznak.

175cm alatt nekem elég esélytelennek tűnik...

2012. febr. 24. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
bármilyen szomorú is, és persze ez lehet nálad máshogy is, de még anno 13 évesen 165 voltam, és most ugyanennyi vagyok (19), illetve az osztálytársaim is 1-2 centit nőttek (az általánosban), kivéve az egyik lányt, ő kb. 155 helyett lett 163
2012. febr. 24. 16:40
 5/11 A kérdező kommentje:
most keresgéltem, és egy lány, 163 cm, és modellkedik, igaz hogy nem épp kifutómodell lehetnék, hanem fotómodell. szeretném magam kipróbálni ebben.
2012. febr. 24. 16:54
 6/11 anonim ***** válasza:
egy normalis szakma, munka nem lenne jobb? pl. orvos, gyogyszeresz, tanar, jogasz etc..
2012. febr. 24. 18:46
 7/11 A kérdező kommentje:
jogászon gondolkoztam. de mit mondjak, sosem voltam ilyen típus. és ki mondta, hogy nem normális szakma. ha beindul, jól fizet, és a modellek reggeltől estig dolgoznak ha úgy van. egyébként tanulnék mellette, csak mindig is vonzott a kifutó
2012. febr. 24. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Erről egy igazi modell többet tudna mondani, de ha 16 éves korodig nem leszel 172-175 cm akkor tényleg lemondhatsz róla. A legtöbb modellt vagy leszólítják egy bevásárlóközpontban, mert magas, vékony, különleges vagy szép arca van vagy ismerősök révén jutnak el reklámfotózásra, divatbemutatóra. Most egyenlőre annyit tehetsz, hogy el kezded készíteni a portfóliódat, ami szerintem házilag is lehetséges, mindössze egy relatív jó fényképezőgépre és egy barátra, családtagra van szükséged aki lefotóz. Gyakorolod a magabiztos kiállást, a magassarkúban járást, a sminkelést és ha majd idősebb és magasabb leszel, bejelentkezel egy modellügynökségre és ha látnak benned fantáziát, eljárhatsz castingokra, ami elég idegtépő munka lehet szerintem, mert valószínűleg csak a huszonvalahanyadik alkalomra kapsz munkát fotózásra vagy divatbemutatóra. Aztán már csak rajtad múlik. Lehet, hogy nem teljesen így van, régebben nekem is voltak ilyen vágyaim és én így térképeztem fel a helyzetet. Ja, a modelliskolát, pedig szerintem felejtsd el. Csak elnyeli a pénzed, aki valaha is elhelyezkedett a modellszakmában annak 1%-a végzett modelliskolát és azok sem valami Heidi Klumok vagy Mihalik Enkiők, na szóval senki nem ismeri őket. Kb. 200 ezer forintba kerül, ebben benne van a portfólió is (ami valószínűleg elég egyoldalú).
2012. febr. 24. 19:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm szépen amit írtál! Minden erőmön azon leszek, hogy modell lehessek! És az fogom tenni amit írtál.:)
2012. febr. 24. 21:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja és szerencsém van.:) A barátnőm fotós szeretne lenni, és eddig sokat álltam neki modellt, szóval ezzel mind kettőnk nyer.:) Sminkelni jól tudok, nagy gyakorlatom van benne, mivel fellépésekre mindig én sminkeltem a társaim.:) Magassarkút szoktam hordani(nem állandó jelleggel, nem szeretnék pírított, pucsítós, kacsaszájú p***a lenni). Az elmúlt évben gyakran hordtam(esküvők stb.)és mit mondjak nem törtem ki a bokám a második lépésnél, és egy egész éjszakát végig táncoltam a 7-8 cm tűsarkúban, ami végülis az anyámé, csak ő fél órát bírt ki benne, és ezért cseréltünk.(milyen jó hogy ugyanolyan méretű a lábunk) szóval én látok egy álmot magam előtt, amit teljesíteni fogok!! remélem sikerül nőjek amennyit csak lehet.:) és kitartó leszek, ha majd a századik casting után sem sikerül semmi, akkor sem adom fel.:)
2012. febr. 24. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!