Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok cikkeket linkelni,...

Tudnátok cikkeket linkelni, vagy eseteket leírni különféle átalakulásokról?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint pl. Matthew Lewis esetében. Csúnyából szép, közönségesből különleges...ilyesmi.
2012. febr. 22. 23:02
 1/1 anonim ***** válasza:

hát én nem egy átalakulást láttam már....

1.:egy szőke kislány volt,koszos,rossz minőségű és ronda ruhában,kócos hajjal egy lány kb. 6-os koráig,aztán hirtelen fordult a kocka,elkezdtett sminkelni,divatos ruhákat vett...és ma már szép lett

2.egyik osztálytársam(konkrétam egyik barátnőm-változásából kifolyólag már annyira nem a abarátnőm)egy nyár alatt kicserélődött.addig se volt csúnya,de elkezdett sminkelni,az addig se gáz és addig is divatos(csak addig nem r*bis) öltözködését leváltotta kivágott toppokra,egyszerű tornacipőjét 20ezres cipőre...stb,vele az a baj hogy belülről is megváltozott....addig kedves volt,mostmár flegma,beképzelt...

3.egy lány-szintén az osztályban-5-esen duci volt,de 6-barátapadt a "menő lányokra" és addig volt velük,hogy végül lefogyott,megváltozott,és ő is olyan lett(ő legalább viszonylag kedves maradt)

2012. febr. 23. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!