Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért zavar mindenkit, ha...

Miért zavar mindenkit, ha kicsi a melle?

Figyelt kérdés
Nekem is kicsi van, de tök szeretem :D
2009. jún. 5. 16:11
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Szerintem sincs semmi abban,ha valakinek kicsi a melle,legalább nem fog idősebb korában sem a bokájáig érni..

Különben is a formás kis mell szép.

2009. jún. 5. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Áhh, nekem nem kicsik, de pont olyan formájúak és méretűek , hogy nem áll jól egy csomó ruha!

(178 cm magas vagyok, 80B)

Jó lenne, ha nagyobb lenne egy kicsivel, mert akkor jobban illeszkednék a ruhákba (jobban néznék ki), de szerintem az már zavarna sportolás közben.

Szerintem meg a nagy mell iránti vágy valahol ott is gyökerezik, hogy az a nőiesség és anyaság egyik jelképe, elég, ha akár az őskori Willendorfi vénuszra gondolunk. XD

2009. jún. 6. 01:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar. Főleg a pasik miatt. Mert az osztályomban van pár bögyösebb csajszi, és totál istenítik őket. Engem meg pl lesz*rnak. És ez nem tetszik. Meg ha majd eljön az 1. szex ideje, gátlásosabb leszek, hogy mit szól majd hozzá, hogy ilyen kicsik. :(
2009. jún. 6. 11:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Azok a bögyös p*csák, akik ribik is hozzá, úgyis csak arra kellenek majd. Ne foglalkozz velük, hogy mindig ők vannak a középpontban, hanem tanulj, és úgyis meghozza majd a gyümölcsét :) Ők meg 18éves korukban azt sem fogják tudni, mi az h faktoriális :D (ez csak egy példa volt)

Egy idő után úgyis megunják a fiúk az adott lány majmolását, ás otthagyják a 'barátnői', mert senkinek sem kell olyan barátnő, akinek az a fontos, hogy csak őt rajongják körül.

2009. jún. 6. 11:24
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kerdezo, valaszoltam mar a kerdesedre, viszont most hozzatennem azt , hogy van olyan baratnom aki D-s meg szep a formaja is, es tisztesseges, ertelmes lany. Ha valakinek nagy a melle nem jelenti azt, hogy ribi vagy buta.

Egyszeruen leteznek olyan normalis boldogabb, elegedetebb emberek is a kulsejukkel akikket a termeszet jobban megajandekozott.

2009. jún. 6. 14:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló, leírom még 1x mit írtam:

Azok a bögyös p*csák, akik ribik is hozzá...

Úgyhogy félreértetted .

Amúgy nekem is van barátnőm, akinek nagy mellei vannak, és több mint 1 éve együtt van a barátjával.

2009. jún. 6. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Jol van akkor, talan felreertettem, bocs, viszont azt mar tobbszor hallottam, olvastam ,hogy nagymellu lanyokat csak a szexre akarnanak, ami szamos esetben nem igy van.
2009. jún. 7. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!